Меню

Проект

Търся платена помощ в архитектурен проект (3ds Max / VRay)

Здравейте !

Необходима ми е спешно платена помощ в един архитектурен проект, за който срокът е 19 август (следващият понеделник), като подобни два на него са планирани веднага след приключването му. Софтуерът за моделиране няма значение, ако финалният продукт е сглобен в 3ds Max 2018 с Vray материали.

Работата е подходяща за хора, които имат опит в архитектурните визуализации, умеят да разчитат архитектурни чертежи, работят бързо и са в състояние да моделират по снимки. Качеството, което се търси е доста ниско, но сцените са предназначени за фирма за интериорен дизайн, която ги използва, за да създава нови дизайни на базата на помещенията.

Примери за визията можете да видите тук:

https://drive.google.com/open?id=1V-c4r ... 7E-BYkJu8D

При интерес изпратете няколко примера (желателно от интериорни визуализации), какво време можете да отделите за проекта и дали работите на пълен работен ден, данни за контакт, както и Вашата ставка на ден или час на лично съобщение.

  • Затворен
  • Бюджет

Кандидати // 2

Свиване
  • Кандидат
  • Ivelin Sinigerov     Здравейте,
    аз съм архитект, в частност се занимавам най- вече с визуализиране и моделиране. Работя с 3ds max + vray и Photoshop.
    Смятам, че съм си изградил високо техническо ниво в тази сфера и поради тази причина мога да работя доста бързо.
    Относно работното време съм на пълен работен ден, но вечерите са ми свободни и не е проблем да се справя със срока, който ви е даден!
    За ставката на ден или час не мога да ви дам ориентировъчна сума, защото не знам какъв е обемът на работата, но смятам, че можем да се договорим след като получа повече инфо.
    Относно примерни визуализации можете да погледнете в Behance профила ми:
    https://www.behance.net/Ivelin37
    Мисля, че мога да съм ви полезен за работата. Ако имате и вие интерес съм на линия!
    арх. Ивелин Синигеров
    тел. 0888 033 770
    [ Моля, не публикувайте линкове и данни за контакт тук, използвайте профила си като визитка, където можете да добавите допълнителна информация за вас и вашата дейност като уеб сайтове, портфолио страници и др. ]


    1. Aктивност:
    2. 20%
    20%
  • 5 дни




Качете вашия банер тук