Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Проект

Търсят се 2D артисти за обработване на MINI JCW рекламни визии

Срок:                              Започване между 02.10.2019/09.10.2019; краен срок за предаване на всички материали: 18.11.2019

 

Обем от работа:           Обработване между 60 и 70 рекламни снимки с висока резолюция, болшинствоото от които са екстериорни (виж примера по-долу), но има и 10+ показващи интериора

 

Задание:                        Всички снимки, които имат нужда от обработка, ще бъдат предоставени заедно с ясно задание, какви точно промени трябва да се извършат. 

Първи етап: обработване в 3D програма и изработване на отделни рендери за елементите, които трябва да бъдат заменени (преден грил, джанти, ауспуси и т.н.) Първият етап ще бъде извършен от избран вече 3D артист.

Втори етап: Във фотошоп 2D артистите ще трябва да подменят определени елементи, които са част от обновената визия на новото MINI JCW facelift – преден грил, джанти, ауспуси и други. Всеки един от елементите ще бъде комуникиран в брийфинг и ще бъде предоставен като отделен рендер от 3D артиста.

 

Отчитане:                      За всяка една от предоставените снимки, ще бъде предоставен конкретен бюджет за обработка от 2D артиста в часове.

                                        Работата по този проект е строго конфиденциална и за да участва някой в него, ще трябва да подпише споразумение за конфиденциалност + договор с Marketing LAB.

 

Общ обем от работа:   За изпълнението на проекта имаме нужда от двама 2D артиста, които работят като фрийленсъри (т.е. да не са назначени на пълен работен ден) и в идеалния случай, които вече са работили заедно и се познават.

Общият обем от работа възлиза на 30+ работни дни.

 

Кой може да участва:  За да участвате в проекта, моля изпратете

-       ваше портфолио

-       очакванията ви за заплащане на час

-       вашата разполагаемост в горе-описания период

-       вашите контакти

 

Изпращайте вашите документи и контакти за обратна връзка на email.

 • Бюджет:
 • Затворен

Кандидати // 3

Свиване
 • Кандидат
 • payko Здравейте,
  имам интерес,
  http://paykodesign.blogspot.com/

  0887 06 52 66
  [ Моля, не публикувайте линкове и данни за контакт тук, използвайте профила си като визитка, където можете да добавите допълнителна информация за вас и вашата дейност като уеб сайтове, портфолио страници и др. ]
  1. Aктивност:
  2. 50%
  50%
 • 30 дни

 • Кандидат
 • Мариела Павлова Здравейте,
  Имам интерес към задачата, писах ви на лично съобщение.
  1. Aктивност:
  2. 50%
  50%
 • 30 дни

 • Кандидат
 • Александър Атанасов Привет! Казвам се Александър Атанасов. Завършил съм Художествената Академия и работя графичен дизайн от 15 години!

  Моля разгледайте портфолиото ми:

  http://alexata3.wixsite.com/alexatan

  Бих се радвал да работим заедно!
  Поздрави!

  1. Aктивност:
  2. 40%
  40%
 • 1 дни