Меню

Проект

Търсят се 2D артисти за обработване на MINI JCW рекламни визии

Срок:                              Започване между 02.10.2019/09.10.2019; краен срок за предаване на всички материали: 18.11.2019

 

Обем от работа:           Обработване между 60 и 70 рекламни снимки с висока резолюция, болшинствоото от които са екстериорни (виж примера по-долу), но има и 10+ показващи интериора

 

Задание:                        Всички снимки, които имат нужда от обработка, ще бъдат предоставени заедно с ясно задание, какви точно промени трябва да се извършат. 

Първи етап: обработване в 3D програма и изработване на отделни рендери за елементите, които трябва да бъдат заменени (преден грил, джанти, ауспуси и т.н.) Първият етап ще бъде извършен от избран вече 3D артист.

Втори етап: Във фотошоп 2D артистите ще трябва да подменят определени елементи, които са част от обновената визия на новото MINI JCW facelift – преден грил, джанти, ауспуси и други. Всеки един от елементите ще бъде комуникиран в брийфинг и ще бъде предоставен като отделен рендер от 3D артиста.

 

Отчитане:                      За всяка една от предоставените снимки, ще бъде предоставен конкретен бюджет за обработка от 2D артиста в часове.

                                        Работата по този проект е строго конфиденциална и за да участва някой в него, ще трябва да подпише споразумение за конфиденциалност + договор с Marketing LAB.

 

Общ обем от работа:   За изпълнението на проекта имаме нужда от двама 2D артиста, които работят като фрийленсъри (т.е. да не са назначени на пълен работен ден) и в идеалния случай, които вече са работили заедно и се познават.

Общият обем от работа възлиза на 30+ работни дни.

 

Кой може да участва:  За да участвате в проекта, моля изпратете

-       ваше портфолио

-       очакванията ви за заплащане на час

-       вашата разполагаемост в горе-описания период

-       вашите контакти

 

Изпращайте вашите документи и контакти за обратна връзка на email.

 • Бюджет:
 • Затворен

Кандидати // 3

Свиване
 • Кандидат
 • payko Здравейте,
  имам интерес,
  http://paykodesign.blogspot.com/

  0887 06 52 66
  [ Моля, не публикувайте линкове и данни за контакт тук, използвайте профила си като визитка, където можете да добавите допълнителна информация за вас и вашата дейност като уеб сайтове, портфолио страници и др. ]
  1. Aктивност:
  2. 50%
  50%
 • 30 дни

 • Кандидат
 • Мариела Павлова Здравейте,
  Имам интерес към задачата, писах ви на лично съобщение.
  1. Aктивност:
  2. 40%
  40%
 • 30 дни

 • Кандидат
 • Александър Атанасов Привет! Казвам се Александър Атанасов. Завършил съм Художествената Академия и работя графичен дизайн от 15 години!

  Моля разгледайте портфолиото ми:

  http://alexata3.wixsite.com/alexatan

  Бих се радвал да работим заедно!
  Поздрави!

  1. Aктивност:
  2. 50%
  50%
 • 1 дни