Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Проект

Екип за проект - наблюдение и сигнализация

Здравейте,

Ние сме екип от двама човека които сме се насочили в разработката на микроконтролерни станции за мониторинг, контрол на достъп  и др.

В момента работим по проект за сигнализация и наблюдение да различни сензори (за наводнение, пожар, движение, температура и др.), като проекта е в работеща фаза и направа на WEB сайт.

Необходим ни е един човек който да организира рекламна кампания, създаде и поддържа страница във фейсбук, тества продуктите и написва документация/ръководство за работа с тях. От него няма да се изисква инвестиция и ще получава 1/3 от печалбата при продажбите/инсталациите.

Кандидатът трябва да е технически грамотен и да е от Варна и региона.

 • Бюджет:
 • Затворен

Кандидати // 1

Свиване
 • Кандидат
 • matrata Привет, проекта е доста интересен и бих желал да очаствам, лошото е че не се намирам в Варна и региона. Но поне мога да тествам отдалечено.
  1. Aктивност:
  2. 20%
  20%
 • 1 дни