Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Проект

Настройка на OpenCart 3.0 XML модул да се синхронизира

Търся човек който да ми настрой правилно XML Import Pro 2 XML feed-a да се синхронизират, ако е необходимо да се настроят и cron в хостинга. Търся вариант при който аз да не пипам нищо повече. Да ме научи какво да правя ако искам да импортна и други доставчици. 

Реално магазина има 5-6 категории, но тези импорти си създават още 50-60 категории, което не е желателно.

Единия фиид е ок 70 продукта 

Другия е ок 900 продукта

В момента при ръчен упдейт се зареждат измислени количества и продукти които не са налични при доставчика при мен излизат налични.

Заплащане Вие предложете. 

 • Бюджет:
 • Затворен

Кандидати // 1

Свиване
 • Кандидат
 • eCommerce Helper Здравейте, ние сме екип от сериозни хора, разработваме онлайн бизнеси, също поддържаме изключително много проекти под Opencart, Magento, WooCommerce. Доколкото разбирам имате проблем съм проследяване на количеството и въобще синхронизацията на номенклатурата. Ние имаме сериозен модул и ще синхронизираме продуктите от Вашият доставчик, на всеки 6 или 24 часа ще имате обновяване на складовата наличност.
  Другото което е, трябва да се направи мапинг на категориите и да няма създадени други от самият фийд.

  Ако желаете да помогнем: office [@] echelp.net

  Поздрави,
  Станимир Любенов

  1. Aктивност:
  2. 50%
  50%
 • 5 дни
 • 250 лв.