Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Проект

Маркетингов специалист с опит в изграждане на марка

Здравейте,

за дългосрочен проект търсим freelancer с маркетингов профил и опит в изграждане и популяризиране на марка. Става въпрос за уникална за България B2B ecommerce платформа, която е специализирана в търговия с бързооборотни стоки. Платформата функционира от Май-2019 и вече над 500 магазини и заведения я използват.

Платформата помага на търговците на дребно и едро да правят по-ефективен бизнес и целта ни е да я популяризираме по най-подходящия начин.

Търсим човек със стратегическо мислене и умения да превръща идеите в реални резултати. Опит с проекти в бързооборотния сектор би се считал за голямо предимство.

Може да намерите повече подробности на FB страницата ни или на promoto.bg.

Моля, желаещите да се включат в този проект, да ми изпратят информация на n.grozdev@promoto.bg какви проекти за изграждане на марка са управлявали и ние ще се свържем с тези, в които намираме най-много допирни точки за бъдещо партньорство.


Благодаря!

Поздрави,

Николай

 • Бюджет:
 • Затворен

Кандидати // 1

Свиване
 • Кандидат
 • Радиана Колева Здравейте,

  Харесва ми идеята и продукта Ви. Оптимизацията е нещо, което всички се стремим да направим в личния си живот и в работата си и вие сте направили точно това - поздравления!
  Да ви кажа и малко за себе си, извън нещата, които са в профила ми. Работила съм за бижутериен бизнес, като започнах изграждането на бранда им в началот. След това работих като онлайн маркетинг специалист и там получих знанията си по развиване на бизнес, работейки пряко с мениджърите по бизнес развитие.В момента съм кординатор на маркетинг екип, койото извършва пазарна експанзия в Англия.
  1. Aктивност:
  2. 20%
  20%
 • 15 дни