Меню

Проект

Маркетингов специалист с опит в изграждане на марка

Здравейте,

за дългосрочен проект търсим freelancer с маркетингов профил и опит в изграждане и популяризиране на марка. Става въпрос за уникална за България B2B ecommerce платформа, която е специализирана в търговия с бързооборотни стоки. Платформата функционира от Май-2019 и вече над 500 магазини и заведения я използват.

Платформата помага на търговците на дребно и едро да правят по-ефективен бизнес и целта ни е да я популяризираме по най-подходящия начин.

Търсим човек със стратегическо мислене и умения да превръща идеите в реални резултати. Опит с проекти в бързооборотния сектор би се считал за голямо предимство.

Може да намерите повече подробности на FB страницата ни или на promoto.bg.

Моля, желаещите да се включат в този проект, да ми изпратят информация на n.grozdev@promoto.bg какви проекти за изграждане на марка са управлявали и ние ще се свържем с тези, в които намираме най-много допирни точки за бъдещо партньорство.


Благодаря!

Поздрави,

Николай

  • Затворен
  • Бюджет

Кандидати // 1

Свиване
  • Кандидат
  • Радиана Колева     Здравейте,

    Харесва ми идеята и продукта Ви. Оптимизацията е нещо, което всички се стремим да направим в личния си живот и в работата си и вие сте направили точно това - поздравления!
    Да ви кажа и малко за себе си, извън нещата, които са в профила ми. Работила съм за бижутериен бизнес, като започнах изграждането на бранда им в началот. След това работих като онлайн маркетинг специалист и там получих знанията си по развиване на бизнес, работейки пряко с мениджърите по бизнес развитие.В момента съм кординатор на маркетинг екип, койото извършва пазарна експанзия в Англия.
    1. Aктивност:
    2. 20%
    20%
  • 15 дни




Качете вашия банер тук