Меню

Проект

Създаване на допълнителни функционалности в онлайн магазин

Здравейте,

Търся програмист за създаване на няколко функционлности(модули/корекции) на оншайн магазин  изграден на платформа Opencart с тема Journal 3.

Ще маркирам темите и при проявен интерес , ще подам по-точно задание.


1. Доставка в определен ден и определен часови диапазон - Клиента при финализиране на поръчката , да може да избира ден и часови диапазон на доставка. Всеки диапазон да може да се настройва за определен брой поръчки и да става неактивен при запълването му.Допълнителни подробности за дизайн и начин по който искам да изглежда при интерес.

2. Сигнализация за безплатна доставка при достигане на определена сума и напомняне каква сума е необходима още за безплатна доставка.

3. Възможност за работа с теглови артикули в КГ .Показване на цена за килограм или брой. При избиране на теглови артикул количеството да се увеличава и да се полазва спрямо зададено минимално количество - пример Артикула е Картофи и минималното количество е 500гр., при избор на количество и местене на стрелките + и - количетвото да се увеличава през 500 гр.

4. Доработка на функцията в категориите и при маркиране на бутона купи , да излиза избира на количество и самият артикул да получава лейбъл добавен в количката.

5. Чекаута да има опция за геокодиране с гугъл и автоматично да налива адреса на клиента и той само да прави определени корекции ако се налага.


Повечето неща ги има като модули , но не ми допадат или им липсва нещо.


Очаквам при проявен интерес и оферта за цена.

  • Затворен
  • Бюджет

Кандидати // 2

Свиване
  • Кандидат
  • eCommerce Helper     Здравейте, г-н Добрев, ние сме екип и работим главно с Opencart, Magento. Пишем къстъм модули, дори и цяла складова програма можем да изготвим към вашият админ панел. Поддържаме изключително много онлайн магазини, също разполагаме с поддръжка 24/7.

    Уеб сайт: echelp.net

    Поздрави,
    Станимир
    1. Aктивност:
    2. 80%
    80%
  • 30 дни

  • Кандидат
  • Преслав Нинов     Здравейте,
    Аз съм PHP/Full Stack Developer с опит над 10г. и се занимавам най-вече с проекти в сферата на онлайн търговията.
    Чисто технологично имам ясно виждане как да се изградят модулите.
    Ако имате интерес да работите с мен по зададените от Вас задачи, моля свържете се с мен, за да обсъдим и самият проект.

    С уважение:
    Преслав Нинов
    1. Aктивност:
    2. 40%
    40%
  • 12 дни



    Качете вашия банер тук