Меню

Проект

Wordpress базирана платформа

Wordpress базирана платформа. 

Ще има 2 клиентски профила - продавач и купувач. Ще има регистрационна форма, която да попълнят и да отбележат дали са продавач или купувач. 

Заглавна страница: 

Функционалност на сайта. 

  1. Продавачи - ще имат собствен клиентски профил в сайта. Там ще се води статистика за брой публикувани обяви, реализирани сделки, оборот и т.н.

    Ще има “inbox”, където ще отразява движение по текущите сделки.

    Платформата изпраща автоматично генериран имейл за всяко движение по обявата. Пример OLX.

Публикуването на сделката ще бъде на универсален шаблон с няколко полета за попълване. 

След като се попълни шаблонът, офертата се публикува на главната страница на сайта и става видима за всички. Трябва да може да се добави филтър за по-лесно търсене.  Продавачът получава ”confirmation email” на своята поща. Видимата информация от офертата няма да съдържа детайли и ако купувач иска да закупи стоката, при кликане, ще се отвори форма за регистрация, ако не е регистриран. Само регистрирани купувачи могат да кандидатстват. Като натиснат бутон “Закупи”, който е на обявата, се отваря универсален шаблон, който да попълнят с няколко полета. Офертите на всички купувачи, които искат да закупят, отиват в inboxa  на продавачите. Генерира се автоматичен имейл към пощата на продавача, че има движение по неговата обява с директни линкове към офертите от купувачите. В inboxa продавачите ще могат да изберат най-добрата оферта. Към всяка оферта има бутон “Потвърди”. Когато избере оферта, продавачът натиска бутон “Потвърди” и автоматично системата генерира имейли към всички кандидатстващи купувачи, че сделката е затворена, а към избрания купувач, че неговата оферта е потвърдена. Ще уведомяваме купувачите и в “inboxa” в техните профили.  

Ако продавачът не е натиснал бутон “Потвърди” до 1-2 дни след публикуване на стоката, системата генерира автоматичен имейл към него дали е успял да продаде стоката с три възможни бутона за отговори, които да могат да се натискат директно от имейла и информацията да се отрази в платформата. 

Всяка оферта трябва да може да се коригира, архивира, трие.

  1. Купувачи - те също ще имат личен профил с “inbox”, статистики и др. 


Ще може ли дизайнер да работи успоредно върху визията на сайта? Ще може ли да се дописват функционалности в кода след време? 

  • Затворен
  • Бюджет

Кандидати // 2

Свиване
  • Кандидат
  • Десислава Георгиева Premium     Здравейте,
    мога да реализирам вашето задание.
    т.1 и т.2 доста детайлно са описани.
    На въпросите ви:
    При предоставяне на psd/pdf от дизайнера ви, мога да кодирам подаденото.
    С поставена основа на WP, съобразена с текущите практики винаги може да се дописват/добавят нови функционалности или така нареченото надграждане.
    Писах ви ЛС.
    1. Aктивност:
    2. 90%
    90%
  • 20 дни

  • Кандидат
  • Дияна Гаджилова     Здравейте!
    Казвам се Дияна Гаджилова и съм уеб и графичен дизайнер :) Мога да помогна с т.2. като съм Ви писала и лично съобщение :)

    Поздрави,
    Дияна
    1. Aктивност:
    2. 70%
    70%
  • 10 дни




Качете вашия банер тук