Меню

Проект

Бавен сайт за правни услуги на WordPress + WooCommerce + Divi + споделен хостинг

Здравейте,

Ние сме старт-ъп проект, който предлага правни и консултантски услуги на потребителите. Имаме изграден сайт на WordPress с WooCommerce. Темата на сайта е Divi, а хостингът е споделен на СуперХостинг. За съжаление сайтът е доста бавен, въпреки, че има плъгин за кеширане + Redis + Кеширане на сървърно ниво (Супер Ускорител на Суперхостинг) + AutoOptimise + Perfmatters. Доста труд положихме да направим съдържанието на сайта и смяната на темата за съжаление не стои на дневен ред, тъй като ще създаде много работа и ще направи сайта нефункциониращ за дълго време. Бих искал някой специалист да се захване и да го направи възможно най-бърз за възможностите, с които разполагаме и/или да даде насока какво следва да се направи (друг вид хостинг, изцяло ново изграждане, смяна на темата и т.н.). За съжаление в настоящата извънредна ситуация сайтът не генерира никакви приходи и не може да си позволим заплащане на хонорар. В замяна на услугата предлагаме услугите си. Ние сме юристи и може да съдействаме по най-различни начини за Вашите казуси - бизнес и лични консултации, изготвяне на правни документи от всякакво естество, съдействие за регистърни процедури и т.н. На лично съобщение ще изпратя сайта, за да го разгледате и да видите скоростта на зареждане.

Бъдете здрави!

  • Затворен
  • Бюджет

Кандидати // 5

Свиване

  • Кандидат
  • Диан Кирилов     Здравейте! Имам известен опит с решаването на такива проблеми и бих Ви помогнал да разрешите проблемите с вашият сайт на посочените от Вас условия. Моля, изпратете ми линк към сайта, за да погледна за какво точно става дума и за да установя проблемите.
    Поздрави!
    1. Aктивност:
    2. 70%
    70%
  • 10 дни

  • Кандидат
  • milenastoynova     Ще се радвам ако мога да ви помогна?
    1. Aктивност:
    2. 40%
    40%
  • 5 дни

  • Кандидат
  • Локал Фейм     Здравейте,

    Нашата агенция разполага с онлайн маркетинг професионалисти, които са с дългогодишен опит в изработването, оптимизирането и поддържането уеб сайтове.

    За нуждите на вече съществуващ уеб сайт може да предложим пълен онсайт одит за локализиране и отстраняване на потенциални проблеми или пропуснати възможности, както и съставим план за правилното разпределение на съдържанието по уеб страниците.

    Разполагаме с копирайтъри, които имат необходимите познания за разработването на уеб съдържание съобразено с предварително направеното от нас проучване за ключови думи.

    Ще се радваме да бъдем Ваши партньори в изработката, оптимизацията и поддръжката на Вашия сайт.

    Винаги сме на разположение за подробности и обратна връзка.

    Поздрави,
    1. Aктивност:
    2. 40%
    40%
  • 10 дни




Качете вашия банер тук