Меню

Проект

Създаване и управление на групи във ФЕЙСБУК

Създаване и управление на групи във ФЕЙСБУК

Разработване, поддръжка и управление на фейсбук тематични групи. Изграждане на стратегия за развитите и реклама на бранда чрез групи във ФЕЙСБУК.


Органично разрастване и ангажираност на аудиторията. Проследяване и използване на инструменти като Facebook Group Insights и др.


Изпращайте ни Вашите предложения и представяне на информация за това, което можете, както и групи, които сте водили и резултати, които сте постигнали.


Само за кандидати, живеещи в София.


Ако това предложение ви харесва и искате да кандидатствате, моля изпратете ни:

- Ваше CV и/или в свободен текст какъв е опитът ви и защо смятате че сте подходящ/а

- Очаквано заплащане при обем работа 2 часа дневно (пон-пет)

 • Бюджет:

Кандидати // 2

Свиване
 • Кандидат
 • Виктория Рангелова Здравейте, студентка съм по маркетинг и реклама във Виена. Един от активно- изучаваните предмети в моята специалност е именно онлайн- маркетинг, използване на Google Ads, Facebook Ads и т.н. Имам познания в областта на фейсбук групите и начина на успешното им разработване! Самата аз имах проект свързан със създаването на фейсбук група на определена тематика, който бе оценен отлично! Ще се радвам да разбера повече за идеята Ви!
  1. Aктивност:
  2. 10%
  10%
 • 5 дни

 • Кандидат
 • Dima Avramova Здравейте, изучавам английска филология в СУ "Св. Климент Охридски" и поддържам група във Фейсбук като спомагам за развитие и реклама за съответния бранд. Имам добри познания в област реклама във Фейсбук и имам добри умения като търговец и промотиране (двугодишен опит като консултант в търговски център). Ще се радвам да бъда полезна!
  1. Aктивност:
  2. 30%
  30%
 • 5 дни

За да кандидатствате, моля, влезте в сайта с email и парола!