Меню

Проект

Opencart Developer / Разработчик с PHP / JavaScript & jQuery, MySQL - Почасово / Дистанционно

Обява за дистанционна работа за Opencart Developer / Разработчик с PHP / JavaScript & jQuery, MySQL  - Почасово / Дистанционно

Ние сме малка фирма за изработка на онлайн магазини и уебсайтове и търсим човек, който добре разбира платформата Opencart, работим с различни версии - 2.x.x.x. и 3.x.x.x.  За определени наши клиенти имаме нужда от различни модификации, корекции и нови възможности. Не можем да гарантираме постоянна заетост и затова търсим човек, който да работи почасово и дистанционно.

Евентуално са необходими познания за HTML5, CSS3 / PHP / JavaScript & jQuery, MySQL 

Заплащането може да е на час или на свършен проект. Като може да се предплати една част или 50% при започване на работа по даден проект. Можете да изпращате ваше кратко представяне / портфолио, както и какво заплащане бихте желали за такъв тип работа на час или за 8 часов ден. Ще се свържем с човека, който бъде избран по мейл / телефон. Не можем да гарантираме отговор на всички проявили интерес.

Някой от евентуалните индивидуални проекти са :

- Opencart -  модифициране на страница checkout за плащане на една страница с вграждане на допълнителни модули - като например модул на ЕКОНТ за доставка, модул на БОРИКА за плащане с карти и др.

- Opencart - подобряване на мобилна версия и скорост на сайт

Както и други по-дребни проекти.

От наша страна ще получите коректност при плащане, гъвкавост при работа (за нас е важно да се спазват посочените срокове)

От ваша страна търсим - Коректност и изпълнение на срокове, ангажираност и качество при програмирането.

Моля изпращайте ни ваши проекти / портфолио / ценови оферти.

И най-важното и баналното като при всяка обява за работа :)  За нас е важно вие да сте доволни от заплащането за проектите, което получавате и работата да е свършена качествено.

  • Затворен
  • Бюджет

Кандидати // 2

Свиване
  • Кандидат
  • BPage     Здравейте,
    Имам опит с Opencart и мога да отделя време за работа по ваши проекти.
    1. Aктивност:
    2. 80%
    80%
  • 11 дни

  • Кандидат
  • milenastoynova     Ще се радвам ако мога да ви бъда полезна.
    1. Aктивност:
    2. 40%
    40%
  • 5 дни




Качете вашия банер тук