Меню

Проект

Здравето е мисия

Търсим човек, които да напълно да изготви клипове на тема здраве.

Може да бъдат интервюта, лекции, училище за родители, здравни съвети и рецепти и др.

Можем да предложим 100 лв на клип с дължина поне 10 мин.

Помещение за заснемане в гр. София, 100 лв на епизод, много идеи. Може да бъде формат: водещ който да взима интервюта или само интервюта и лекции ще се дооточним.

Идеята е да бъдат постояни тези клипове! Човекът който търсим трябва да е креативен, деен и да може да поеме този проект в свой ръце.

Клиповете са предназначени за facebook и youtube.

  • Затворен
  • Бюджет

Кандидати // 3

Свиване
  • Кандидат
  • Магдалена Атанасова     Здравейте!
    Честно казано обявата доста ме заинтригува. Аз съм студент в Университета по Хранителни технологии в Пловдив и изучавам специалност “Храни, хранене и диететика”. В същото време съм веган и човек заинтересован в разработване на рецепти, фотография, видеография и графичен дизайн. На скоро реших да си направя сайт за рецепти, в който да омбинирам всичките си хобита. Ако желаете може да го видите в профила ми.
    Занимавала съм се преди с изработка на видеа за рецепти, но за момента нямам нужното оборудване.
    Звучи ми доста интересно естеството на работата, но бих искала да разбера малко повече за мисията ви. Поменати са интервюта и лекции, но бих искала да разбера малко повече за темите, които ще се обсъждат. Тъй като здравословното хранене е сфера, в която има много различни мнения, разбирания и така да кажем трендове: кето, интермитен фастинг, палео и т.н За това ми е интересно да разбера каква точно ще е целта на канала и върху какво ще се фокусира.
    Също така бих препоръчала независимо кого изберете за ролята, фейсбук и инстаграм видеата да са по-ангажиращи или с други думи да грабват вниманието на потребителя, тъй като това са платформи, в които хората са свикнали да си скролват непрекъснато, без да обръщат внимание на това което виждат. За това може би формата от 10 минути може да бъде малко голям. Казвам го от личен опит и е просто съвет.
    Интересно ми е също така дали може да се направят и различни видове клипчета. Такива, които са например в малко по-различен формат или желаете каналът ви да е изцяло за интервюта и лекции. Защото може да се вкара разнообразие, ако разбира се желаете. Някои примери са: анимирани клипчета, разходки до места за здравословно хранене из софия / био магазини / bulk stores, рецепти, съвети, клипчета насочени не само към здравословното хранене, но и фокусирани върху здравата психика и начина на мислене и така до безкрай :)
    Имам доста идеи по темата, бих отделила нужното време, за да развиете канала си, тъй като ми харесва в каква посока сте се насочили. Това, че съм студент в Пловдив не би попречило да се свърши нужната работа.
    Притежавам камера и осветление за снимки, но не и за видеа. Доколкото разбрах от обявата има подходящо помещение за клипчетата, но не е поменато дали е необходимо и оборудване.
    Благодаря ви за отделеното време и успех с начинанието ви!
    1. Aктивност:
    2. 10%
    10%
  • 5 дни
  • 100 лв.

  • Кандидат
  • Creative Factory   Здравейте, занимавам се с видеозаснемане и видео обработка. Би било интересно да се занимавам с вашият проект.
    1. Aктивност:
    2. 10%
    10%
  • 10 дни

  • Кандидат
  • Creative Factory   Здравейте, занимавам се с видеозаснемане и видео обработка. Би било интересно да се занимавам с вашият проект.
    1. Aктивност:
    2. 10%
    10%
  • 10 дни



    Качете вашия банер тук