Меню

Проект

Администриране на инстаграм профил - български, английски, руски език

Здравейте,

търсим човек, който да ръководи Инстаграм профили на публична личност на български, английси и руски език.

Изисквания:

- отлични познания на платформата.

- опит в администриране на иснтаграм профили минимум 3 години.

- отлична писмена и езикова култура

- английски език (задължителен минимум ниво C1)

- руски език

- базови познания по графичен дизайн

Работата ще се състои в публикуване на постове, редактиране на снимки, създаване  и качване на стори, отговаряне на съобщения и др., с цел развитие на профила и достигане на повече последователи .

Моля изпращайте CV, мотивационно писмо и линк към инстаграм профили, които сте ръководили. 

Кандидати // 2

Свиване
  • Кандидат
  • WebDojoBg     Здравейте,

    Web Dojo е агенция за цялостен дигитален маркетинг. Екипът ни може да помогне за изготвянето на маркетинг стратегия, администриране на страницата, дизайн на банери и управлението на профили в социални мрежи. Можем да предложим нашите услуги на английски, руски и испански.

    Ние ще ви предоставяме анализ на резултатите и продуктивността всеки месец. Ако смятате, че нашите услуги ще са ви от полза, можете да се свържете с мен на координатите в моя профил. Изпратих ви и лично съобщение с повече информация.

    Поздрави,
    Никола.
    1. Aктивност:
    2. 70%
    70%
  • 10 дни

  • Кандидат
  • Iva Mihailova     Здравейте, имам опит с поддръжката на инстаграм и фейсбук профили, презентация, кореспонденция и всичко свързано и необходимо. Фотограф съм, обработката на материали е част от работата ми. Покривам и изискванията относно езиците и грамотността.
    Работила съм като ръководител на отдел Култура в държавната администрация. При нужда от допълнителна информация, моля свържете се с мен: телефон: 0877772883; имейл: [ Моля, не публикувайте линкове и данни за контакт тук, използвайте профила си като визитка, където можете да добавите допълнителна информация за вас и вашата дейност като уеб сайтове, портфолио страници и др. ] FB Ива Михайлова.
    Благодаря за вниманието!
    1. Aктивност:
    2. 20%
    20%
  • 10 дни




Качете вашия банер тук