Меню

Проект

Търся специалист с текстообработка

Привет,

търся човек с опит в текстообработката. Работата се състои накратко в следното: има pdf файл на английски с ръководство за работа с перална машина, необходимо е да се създаде docx-файл, който да отговаря принципно на оформлението на оригиналния pdf-файл - но без да се изисква съответствие 1:1 с оригиналния pdf-файл!!
Помощни материали, освен оригиналния pdf-файл: docx-файл, резултат от сканиране, плюс създаден docx-файл, в който ще се работи, и който съдържа сканиран чистия текст, без графичната част, и 2 комплекта pdf плюс docx от стари проекти за упътване и помощ. От сканирания файл могат да се копират таблиците 1:1, евентуално някоя графика, излязла нормално след сканирането, но основно графичната част, като илюстрации и графики, ще се "изрязва" от pdf-а.

Приемам оферти до 20.00 вечерта, 24 декември. Срокът за изпълнение е 28 декември вечерта.

Желателно е кандидатите да имат известен опит в тази дейност, макар и да не е задължително. Ще оказвам всякакво съдействие по работата.

Заплащане по изипей, на следващия ден след предаване на готовия проект.

За кандидатите да се запознаят с проекта съм подготвил архивиран файл прибл. 9 мб, който мога да изпратя на всеки желаещ.

Повече подробности на ЛС.

PS: понеже са празнични дни, срокът за предаване се удължава до 31 декември.

  • Затворен
  • Бюджет

Кандидати // 1

Свиване
  • Кандидат
  • BG Freelancer     Здравейте, изпратих Ви лично съобщение.
    1. Aктивност:
    2. 20%
    20%
  • 5 дни



    Качете вашия банер тук