Меню

Проект

Създаване на SEO оптимизирано съдържание за блогове - наука и изкуство

Нуждаем се от професионален блогър за създаване на съдържание - научна тематика. Блогът съдържа две основни секции, в направления Earth and Planetary Sciences и Social Sciences and Art. Работата е доста интересна, свързана с наука и изкуство, световни учени и артисти.

Изисквания:

  • Професионален английски език, ниво С1 или С2.
  • Опит в писане на текстoвe в тези направления, и/или в популярни списания за наука, и/или подобни.
  • Опит в бързо достигане на ауиденция и привличане на внимание чрез намиране на интересни теми и SЕО оптимизация на текстовете.

Постове - 5-6 седмично, заплащане на брой думи (3-4 лв/100) или на месечна база, поради това че работата е дълговременна.

Работи се само на английски. Доказване на опит с тестови статии или с авторски на подобна тематика.

При интерес към позицията, най-бързия начин е да се свържем чрез email, всякаква друга комуникация забавя в пъти нашата връзка.

Очакваме Ви, пишете ни и ще получите веднага мейл за кореспонденция (поради това, че тук не е резрешено да се добави имейл).

Кандидати // 2

Свиване

  • Кандидат
  • Венелина Петкова     Здравейте! Обявата ви е от интерес за мен. Водила съм собствена файсбук страници покрай малък бизнес (за чай и керамика), който имах доскоро. Водила съм и сайт паралелно (основно в преводни материали) .Превеждала съм и съм писала статии на английски за американска онлайн арт галерия. Завършила съм бакалавър PR, Съвременно изкуство (за магистър критик) и една квалификация по Арт терапия, но без дипломиране към момента. Пиша също кратка проза и хайку поезия (с официални публикации) .
    Хубав ден!
    Венелина Петкова
    1. Aктивност:
    2. 20%
    20%
  • 7 дни
  • 4 лв.




Качете вашия банер тук