Меню

Проект

Създаване на проект против бедността и социалното изключване.

Подготвя се проект против бедността и социалното изключване. С Постановление на МС 265 е определен праг на бедност за 2021 г. = 369 лв/месец. Висшисти, творци и любители на литературата, преводите и красивото творчество, чийто доход е ПОД тази цифра (и нямат други странични доходи) са поканени безплатно да участват в разработване на проекта и ако той бъде одобрен - да се включат в реализирането му. Приоритетно ще се приемат представилите Решение на ТЕЛК по общо заболяване или двигателни увреждания. (Проектът няма да е подходящ за глухонеми, незрящи и с психични отклонения.) Проектът визира пълнолетни хора от всички възрасти. 
Цялата комуникация ще бъде онлайн. Предвижда се и онлайн-консултативно обучение в някои основни компютърни умения - така че аргумент от типа ”аз не разбирам от компютри” НЕ е пречка.

ВАЖНО! Това НЕ е обява за работни места!!!

  • Затворен
  • Бюджет

Кандидати // 2

Свиване

  • Кандидат
  • Маргарита Николова     Имам интерес и доказан опит в 5 национални и европейски проекти от идеята до реализацията и отчета, комбинирани с проактивно отношение и креативност. Можете да ме контактувате в тази връзка на тел. 0889503447.
    1. Aктивност:
    2. 10%
    10%
  • 10 дни




Качете вашия банер тук