Меню

Проект

Преводач на youtube видеа с английски език

Търся да назнача за постоянно преводач на youtube видеата, които правя, с основна насоченост трейдинг анализи. За целта ми е нужен мъжки глас с добър английски език.

Компетенция в трейдинг терминологията не е нужна, защото мога да подсигуря достатъчно учебни материали и да помагам лично с нея. Английският ми е на не лошо ниво, но за съжаление не ми остава достатъчно време да се ангажирам и с преводи.

Всеки ден пускам видеа в 09:00 наше време и изискването ми е да бъдат публикувани до 15:30 наше време, на английски език. В момента имам около 30 видеа, които са доста интересни за начинаещите в тази сфера и преводът им може да запоне веднага.

Заплащането, което предлагам е изключително гъвкаво и търпи промени, според изискванията на човекът, с който си партнирам в тази дейност.

Таргетираната аудитория на подобен канал е в порядъка на 70 - 130 хил. събскрайбъри и съм готов да деля половината от профита на youtube канала + твърдо заплащане за публикувано видео, докато каналът не достигне определена предварително сума дневен профит. Може да се запознаете по-подробно в българският ми канал: https://www.youtube.com/thesmartmoney  

При проявен интерес, моля пишете ми на посоченият мейл

  • Затворен
  • Бюджет

Кандидати // 1

Свиване
  • Кандидат
  • kat3tte     Здравейте, интересуваме се от вашето предложение, но немога да видя къде е имейла ви, за да ви пишем там, както сте посочили.Благодаря :)
    1. Aктивност:
    2. 30%
    30%
  • 1 дни



    Качете вашия банер тук