Меню

Проект

Здравейте, търся помощ за 2 курсови задачи.

Интернет технологии

Създайте уеб приложение, което обработва и предоставя информация за дадени превозни средства. Нека уеб приложението притежава следните функционалности:

·         HTML формуляр (<form>), в която се записва информация за едно превозно средство. Формуляра съдържа полета за: Марка и модел на превозното средство, брой пътници, година на производство, разход на гориво, цвят и тип на скоростната кутия – автоматична или ръчна.

·         Данните от формуляра трябва да бъдат прочетени от сървлет и да бъдат записани в текстов файл, като на всеки ред от файла се записва по един обект.

·         Приложението трябва да предоставя и уеб услуги, които трябва да могат да се обръщат към файла и да могат да: добавят ново превозно средство, да редактират информацията за дадено превозно средство, да премахват или да връщат информация както за едно така и за всички превозни средства. Уеб услугите трябва да използват XML формат за получаване и връщане на информация.

 

 

Програмиране за интернет

Създайте уеб сайт, като ползвате технологиите .NET MVC и статичен лист като база от данни. Уеб сайта трябва да управлява различни културни събития, съдържащ следните уеб страници.

·         Начална страница – показва предстоящите събития (име, ден, час и кратка информация за събитието). Нека информацията за събитията да се взема от база данни.

·         Страница за добавяне на нови събития – тази страница съдържа форма за добавяне на нови събития към уеб сайта. Новите събития трябва да се добавят в  базата данни на уеб сайта.

 

  • Затворен
  • Бюджет
Никой не е кандидатствал за този проект.



Качете вашия банер тук