Меню

Проект

Заснемане, обработване на снимки и създаване на постове в социални мрежи (работата е за гр. Бургас)

Здравейте, търсим млад и амбициозен човек, който да заснема и обработва изображения за социалните мрежи, както и да се грижи за развитието на Facebook и Instagram профилите ни.

Задачи:

·        Заснемане на естетични процедури в център за красота в град Бургас.

·        Графична обработка на заснетите снимки с цел използването им в социалните мрежи.

·        Изготвяне на Branding на центъра, обновяване и поддържане на Facebook и Instagram профил.

Какво се очаква от теб?

Твоите задължения ще включват това да правиш снимки и кратки видеа на процедурите, които извършваме в центъра. Това ще се налага 1-2 пъти в месеца. Ще те представим на екипа, който извършва процедурите и ще работиш с модел, който ще заснемаш. Техника за снимките няма да осигуряваме ние, ще ти е необходим единствено телефон с добра камера( IPhone за предпочитане), а ако имаш фотоапарат, може да използваш него. Снимките няма да отнемат повече от няколко часа от деня.

След заснемането на процедурите, от теб се изисква да подбереш подходящи кадри и да ги обработиш, така че да се използват за content в социалните мрежи и creatives за Facebook реклама.

Следващите ти задачи ще бъдат да изготвиш Branding план, с който да представиш центъра ни във Facebook и Instagram като изградим визия, която ще следваме. Именно новата ни визия ще бъде поддържана с интересни и съдържателни публикации на профилите ни, които ще оставим на теб.

*Гореизброените задължения няма да надвишават 2 часа на ден, няколко дни в седмицата.

*Позицията е дистанционна, единствено заснемането на процедури се извършва в Центъра ни в Бургас.

Необходими умения:

·        Умения за работа на Canva, Adobe Photoshop или Figma.  

·        Умения за създаване на последователна визия в социалните мрежи.

·        Любителски умения за снимане.

W     Важно! Препоръчително е по обявата да кандидатствата професионалисти от град Бургас и околонстта, понеже се очакват поне 2 посещение на центъра за красота. Не покриваме разходи за транспорт на кандидати, които пребивават в други населени места.

Моля освен вашето CV, ни изпращайте и портфолио. Кандидати с портфолио ще бъдат с приоритет.


С радост те очакваме в екипа си!

Кандидати // 3

Свиване
  • Кандидат
  • Дани     Може да работим заедно,ако желаете,имам студийно оборудване и опит 26 години в сферата на аудио,видео и фото продукцията.Обадете се да говорим,инфото за мен е в профила ми !
    1. Aктивност:
    2. 40%
    40%
  • 5 дни

  • Кандидат
  • VSART     здравейте - аз съм професионален графичен дизайнер и фотограф със собствено оборудване за мобилно фотостудио - опит 30 години .- НЕ СЪМ МЛАД - обучавам младите В ТОВА КОЕТО ВИ Е НУЖНО .- имам 10 сайта от които три за фотография - които мога да ви пратя при интерес от ваша страна - поздрави Веселин Сухоруков - GOOGLE
    1. Aктивност:
    2. 50%
    50%
  • 1 дни
  • 50 лв.

  • Кандидат
  • Даяна Димитрова     Добър ден,

    С удоволствие бих се заела със горепосочената задача, имам опит във всичките неща, които сте посочили.
    Дигиталният маркетинг, гриженето за профили във социалните мрежи ми е занаят от 2016 година насам, като обучение получих от успешни американски предприемачи, които над 10 години са се доказали в бранша, докато фотографията ми е хоби, което започва още от както получих първия си компютър и почнах да обработвам видеа.

    Аз съм на 20 години, следя постоянно динамиката в социалния свят, както и новите тенденции и технологии и смятам, че моите умения отговарят идеално за тази позиция!

    Разбира се, има неща, които съм пропуснала, но с удоволствие ще очаквам обратна връзка с вас, за да можем да говорим по обстойно по темата!

    Поздрави,
    Даяна
    1. Aктивност:
    2. 20%
    20%
  • 3 дни




Качете вашия банер тук