Меню

Проект

React.js developer за краткосрочен ангажимент (месец и половина)

Здравейте, приятели!

Във връзка с изграждането на Business Intelligence платформа търсим човек, който има поне 4 години професионален опит и е работил по проекти с насоченост - визуализиране на данни (data visualizations). Ако вие покривате тези два основни критерия, може да продължите да четете надолу :) 

Като част от този ангажимент, ние очакваме от вас да разработите първата версия на нашата система. Това включва ясно описани модули (Milestones), които ще положат основите на това Web приложение. При интерес от ваша страна ще ви бъдат предоставени списъци на функционални и нефункционални изисквания към системата. Както споменах, тук става дума основно и почти изцяло за визуализиране на данни. Ако вие сте човек, който досега е работил с d3.js, dc.js, crossfilter.js - то няма място за колебание от ваша страна. Бихме се радвали да се свържем с вас. 

За да можете да придобиете по-реалистична представа, какво горе-долу се очаква от вас, може да видите една примерна визуализация тук: https://rd3.vercel.app/. Сървисите, които ще ви връщат данните вече са имплементирани. Има създаден и напълно функционален (mock) прототип, по който ще можете да се водите по време на имплементацията.

След като се запознаете с всички налични артефакти по проекти, ще Ви дадем време да направите своята оценка за това, колко време ще отнеме имплементацията и съответно, за каква сума бихте го направили. Хубаво е да отбележим, че срокът, за който ние очакваме да бъде имплементирана първата версия и съответно дадено  възнаграждението, което сме посочили е 1 (един) месец. В заисимост от съвместната ни работа има голяма вероятност вие да бъдете и човекът, който ще до-имплементира системата (още около 2 месеца работа по наши груби сметки).

Договрните отношения могат да бъдат уредени в граждански договор за извършване на определена работа.

Надявам се това описание да е събудило интерес у вас. При интерес към нашата позиция, моля да изпратите кратко резюме на релевантните проекти, по които сте работили досега.

Благодаря и Весели Празници!

  • Затворен
  • Бюджет 3 500лв.

Кандидати // 2

Свиване
  • Кандидат
  • Иван Ангелов     Здравейте,

    Писал съм ви на лично.

    Поздрави,

    Иван Ангелов
    1. Aктивност:
    2. 30%
    30%
  • 1 дни

  • Кандидат
  • Ts.D   Здравейте,

    Пишете ми на лично.

    Поздрави!
    1. Aктивност:
    2. 70%
    70%
  • 1 дни



    Качете вашия банер тук