Меню

Проект

Сътрудник с румънски език

Здравейте, 

Ние сме Рудимпекс ООД ( Rudimpex.com, Marketpro.bg, Rudimpex.bg, Rudimpex.ro, rudimpex.gr), производител,  вносител и водещ търговец в България на машини и резервни части в категорията "Дом и градина". Във връзка с разширяването на дейността ни в Румъния  търсим сътрудници с румънски език които да обслужват румънският ни сайт и всички marketplace платформи в Румъния. 

Работата включва качване на съдържание на румънски език (обяви) във румънските платформи за електронна търговия и обслужване на клиентите от Румъния ( телефонни обаждания, запитвания, потвърждение на поръчки, рекламации). 

Заплащането ще се извършва на месечна база след приключване на месеца на фиксирана комисионна в зависимост от месечните продажби за съответният пазар. Колкото повече продавате, толкова повече получавате. 

Осигуряваме румънски телефонен номер чрез софтуерно приложение и Voice over IP телефония. 

Ще работите дистанционно от къщи или от ваш офис. Вие приемате обажданията на клиентите, потвърждавате поръчките, нашият склад в Стара Загора ги изпълнява и изпраща без забавяне в същият ден. Държим изключително много на професионалното отношение към работата, коректността, точността и организираността. 

Ние сме вертикално интегрирана компания. Оптимизирали сме всички процеси от производството на продуктите ни в Китай до продажбите ни до краен клиент. Това ни позволява да имаме най-добрите цени в България и отлично качество на продуктите, така че ако вие работите сериозно, така както ние го правим в България, вашият успех е гарантиран  и вие ще останете изключително доволен от постигнатите резултати. Румъния с население от 20 милиона души е 3 пъти по- голям пазар от България, така че потенциала е огромен. С вашата мотивирано участие и нашата безупречна подкрепа зад вас би трябвало да постигнем отлични резултати заедно. 

Ако желаете да станете част от нашият екип, моля изпратете вашето CV, актуална снимка и ако е възможно кратко мотивационно писмо на емайл. 

инж. Валентин Рудев

управител на Рудимпекс ООД / Rudimpex.com/Marketpro.bg/Rudimpex.bg/Rudimpex.ro/Rudimpex.gr

Стара Загора

Благодаря ви за доверието ! Успех .

Кандидати // 2

Свиване
  • Кандидат
  • Nikolay     Здравейте, изпратих необходимата информация на имейла [ Моля, не публикувайте линкове и данни за контакт тук, използвайте профила си като визитка, където можете да добавите допълнителна информация за вас и вашата дейност като уеб сайтове, портфолио страници и др. ]
    С уважение,
    Николай
    1. Aктивност:
    2. 30%
    30%
  • 10 дни

  • Кандидат
  • Agent009     Моля, не публикувайте линкове и данни за контакт тук, използвайте профила си като визитка, където можете да добавите допълнителна информация за вас и вашата дейност като уеб сайтове, портфолио страници.
    1. Aктивност:
    2. 0%
    0%
  • 30 дни
  • 1300 лв.




Качете вашия банер тук