Меню

Проект

Копирайтър/ Туристически Блог/ Английски Език

Здравейте!


Търсим копирайтър, който да пише от 1 до 3 статии на седмична база за туристически блог на английски език. Статиите ще са с дължина от 1 500 до 2 500. Първоначално статиите ще са от типа "Топ Причини да посетите локация", след това ще има определен брой статии за пълнене на категорията "Tourism Guide". Срокът за предаване на всяка статия е плаващ.


Всяка статия ще бъде проверяване за уникалност от специализиран софтуер, като целим над 85% уникалност. От вас ще очакваме отговорно отношение и желание за развитие. За момента ни е нужен копирайтър за 2 - 3 месеца, като ако се сработим може да прерастне в дългосрочни взаимоотношения. 


При кандидатстване, моля включете:


  • Имейл (Задължително, за да може да осъществим връзка);
  • Очаквано заплащане на 1000 думи;
  • Време за изпълнение на статия;
  • Примерни публикувани статии (Ако сте начинаещ и нямате вече публикувани статии може да започнем с тестова статия, за да оценим нивото ви);


Опит в работа със CMS (Joomla, Wordpress) е огромен плюс!


Кандидатури без имейл и предложение за цена няма да бъдат преглеждани!

Кандидати // 6

Свиване
  • Кандидат
  • Rozalia Ignatova     Здравейте!
    Филолог съм по образование - преводач и преподавател по английски език с международни квалификации. Пиша и превеждам статии на различни тематики. Преподавател съм била в различни държави и имам поглед върху туризма с различни цели.
    Заплащането за авторска статия е различно от превода, където е до брой думи, но след като така изчислявате, ще се съобразя с препоръчителните за бранша тарифи:
    [ Моля, не публикувайте линкове и данни за контакт тук, използвайте профила си като визитка, където можете да добавите допълнителна информация за вас и вашата дейност като уеб сайтове, портфолио страници и др. ]/prices

    Оставам на разположение за примерна статия по Ваше задание, за да бъде по-ясна представата и на двете страни за очаквания продукт.
    Изпълнявам договорени срокове и зададеният по-горе срок от три статии седмично ми се струва изпълним.

    При интерес може да ми пишете за подробности на [ Моля, не публикувайте линкове и данни за контакт тук, използвайте профила си като визитка, където можете да добавите допълнителна информация за вас и вашата дейност като уеб сайтове, портфолио страници и др. ]

    Успешна седмица!
    1. Aктивност:
    2. 20%
    20%
  • 7 дни

  • Кандидат
  • Александра Христова     Здравейте, от много години съм копирайтър. Мой координати и портфолио ще намерите в сайта, тук нямам право да публикувам такива данни. Цена за 1000 думи текст 25 лв, където влиза и превод на английски език ако се наложи. Не пиша пробни статии. Помема ангажимент директно, мога да изпратя написан материал дори и на нетуристическа сфера. Оставам на разположение ! Успешна седмица!
    1. Aктивност:
    2. 60%
    60%
  • 30 дни

  • Кандидат
  • Ивайла Стефанова     Здравейте, Александър,

    Много бих се радвала да вложа целия си потенциал, за да Ви помогна в постигането на Вашата цел.
    За мен: имам Магистър по Туризъм,
    работила съм в сферата в Лондон,
    учила съм в Москва,
    познавам отлично човешката психология,
    говоря перфектен Англиийски.

    Ако, искате да Ви разкажа повече за себе си и уменията си, моля, пишете ми :)
    1. Aктивност:
    2. 0%
    0%
  • 10 дни




Качете вашия банер тук