Меню

Проект

Копирайтър/ Туристически Блог/ Английски Език

Здравейте!


Търсим копирайтър, който да пише от 1 до 3 статии на седмична база за туристически блог на английски език. Статиите ще са с дължина от 1 500 до 2 500. Първоначално статиите ще са от типа "Топ Причини да посетите локация", след това ще има определен брой статии за пълнене на категорията "Tourism Guide". Срокът за предаване на всяка статия е плаващ.


Всяка статия ще бъде проверяване за уникалност от специализиран софтуер, като целим над 85% уникалност. От вас ще очакваме отговорно отношение и желание за развитие. За момента ни е нужен копирайтър за 2 - 3 месеца, като ако се сработим може да прерастне в дългосрочни взаимоотношения. 


При кандидатстване, моля включете:


 • Имейл (Задължително, за да може да осъществим връзка);
 • Очаквано заплащане на 1000 думи;
 • Време за изпълнение на статия;
 • Примерни публикувани статии (Ако сте начинаещ и нямате вече публикувани статии може да започнем с тестова статия, за да оценим нивото ви);


Опит в работа със CMS (Joomla, Wordpress) е огромен плюс!


Кандидатури без имейл и предложение за цена няма да бъдат преглеждани!

Кандидати // 6

Свиване
 • Кандидат
 • Rozalia Ignatova     Здравейте!
  Филолог съм по образование - преводач и преподавател по английски език с международни квалификации. Пиша и превеждам статии на различни тематики. Преподавател съм била в различни държави и имам поглед върху туризма с различни цели.
  Заплащането за авторска статия е различно от превода, където е до брой думи, но след като така изчислявате, ще се съобразя с препоръчителните за бранша тарифи:
  [ Моля, не публикувайте линкове и данни за контакт тук, използвайте профила си като визитка, където можете да добавите допълнителна информация за вас и вашата дейност като уеб сайтове, портфолио страници и др. ]/prices

  Оставам на разположение за примерна статия по Ваше задание, за да бъде по-ясна представата и на двете страни за очаквания продукт.
  Изпълнявам договорени срокове и зададеният по-горе срок от три статии седмично ми се струва изпълним.

  При интерес може да ми пишете за подробности на [ Моля, не публикувайте линкове и данни за контакт тук, използвайте профила си като визитка, където можете да добавите допълнителна информация за вас и вашата дейност като уеб сайтове, портфолио страници и др. ]

  Успешна седмица!
  1. Aктивност:
  2. 20%
  20%
 • 7 дни

 • Кандидат
 • Александра Христова     Здравейте, от много години съм копирайтър. Мой координати и портфолио ще намерите в сайта, тук нямам право да публикувам такива данни. Цена за 1000 думи текст 25 лв, където влиза и превод на английски език ако се наложи. Не пиша пробни статии. Помема ангажимент директно, мога да изпратя написан материал дори и на нетуристическа сфера. Оставам на разположение ! Успешна седмица!
  1. Aктивност:
  2. 60%
  60%
 • 30 дни

 • Кандидат
 • Ивайла Стефанова     Здравейте, Александър,

  Много бих се радвала да вложа целия си потенциал, за да Ви помогна в постигането на Вашата цел.
  За мен: имам Магистър по Туризъм,
  работила съм в сферата в Лондон,
  учила съм в Москва,
  познавам отлично човешката психология,
  говоря перфектен Англиийски.

  Ако, искате да Ви разкажа повече за себе си и уменията си, моля, пишете ми :)
  1. Aктивност:
  2. 0%
  0%
 • 10 дни
Качете вашия банер тук