Меню

Проект

Партньори за участие в развитието, усъвършестването и популяризирането на бизнес в сферата на недвижимото имущество

Агенция за недвижими имоти с изграден и функциониращ модерен, интерактивен и адаптивен сайт (Custom PHP-Framework YII2), също така и създадени стратегия за дигитален маркетинг, социални мрежи, Brand Book и други, търси:

-        - Партньор с утвърден и доказан опит в сфери като недвижимо имущество, строителство, архитектура и дизайн и други сходни с дейността професии, припознаващ идеята и принципите на работа на фирмата, готов да инвестира и работи честно и открито за популяризирането на идеята и изграждане на бранда.

-        Програмист, специалист PHP/MySQL/Framework YII2, който да извърши подобрения и разширения, да имплементира функционалности и др. Желателно е да е правил софтуерни продукти в сферата на недвижимите имоти.

-        - Сътрудник за дигиталното маркетингово позициониране и налагане на идея и бранд. Необходими са познания и опит в SEO оптимизацията, създаване на статии, реклами постове, банери и работа със социални мрежи (фирмени профили).

-        - Брокери с опит

Възможни са различни варианти на партньорство и  сътрудничество в зависимост от поетите ангажименти и постигнати резултати.

Много моля, само хора, които доказуемо отговарят, имат опит и желание за дългосрочна ангажираност с предприемаческа и инвестиционна насоченост, готовност за среща, да пишат в лично съобщение с конкретни предложения и кратко представяне!

Кандидати // 3

Свиване
 • Кандидат
 • Dimitar Kolev     Здравейте,
  Интересувам се от позицията "програмист".
  Моля да ми изпратите повече информация на посочения в профила ми имейл.

  Поздрави,
  Димитър Колев
  1. Aктивност:
  2. 80%
  80%
 • 7 дни

 • Кандидат
 • Пресиян Арсов     Здравейте.
  Занимавам се с 3D Интериорен и екстериорен дизайн.
  Ако имате интерес.
  1. Aктивност:
  2. 10%
  10%
 • 1 дни

 • Кандидат
 • Светла Георгиева   Здравейте,
  Аз съм маркетолог по професия с завършена магистърска степен. Има дългогодишен опит и много контакти в строителния сектор и съм развивала успешно различни брандове строителни материали, като наскоро създадох своя маркетинг агенция, която е профилирана само в сектор строителство, архитектура, недвижими имоти. Притежавам отлични дигитални умения, свържете се с мен, ако имате интерес, за да обсъдим различните възможности за партньорство.
  1. Aктивност:
  2. 10%
  10%
 • 5 дни
Качете вашия банер тук