Menu

Public Profile

Mariya Georgieva

*
  • Sofiya
VERIFIED USER DATA
Telephone number Yes
Email address Yes
Bank account Yes
-Strong brand storytelling
-Category Copywriting
-Business Writing
-Article Writing
-Blog Writing
-Content Writing
-Fashion &Beaty Writing
-Review Writing
-Business Research
-Marketing Research
-Business Plan
The user has logged into the system in the last 10 days
Has a business card filled in
Has entered a profile skill set
Has a website added to the profile
Has more than 5 bids
Has a profile review
Has a positive reviews rating
Freelance Premium
Has active Freelance Premium subscription

Feedbacks & Reviews

Работя с Мария повече от 3 г. В процеса на дейността ми, често имам нужда от услугите на копирайтър. И за мен тя е Човекът. Изключително отговорна, коректна, идейна и прецизна в работата си, спазвайки уговорените срокове. Притежава стилен изказ, грамотност и отлично владеене на английски език. Удоволствие е да се работи с нея като Професионалист и Човек и силно препоръчвам да й се доверите.
Diana Ivanova / 25.06.2020 / Rating: 6
Доверих се на Мария да се заеме с редакцията на техническо ръководство, което написах именно заради добрите отзиви тук! Оказа се, че очакванията ми бяха дори многократно надхвърлени! Изключителен професионализъм, спазване на срокове (дори по-рано), персонално отношение към труда, с който се захваща, етика и прекрасна комуникация! Със сигурност ще продължа съвместната си работа с нея по предстоящи проекти, а ако търсите редактор, който действително да има отношение към труда ви и да даде дори 110% от себе си - Мария е човека!
Petya Petkova / 30.11.2020 / Rating: 6
За нас е удоволствие вече една година да работим с Мария! Изключителен професионалист, лека и бърза комуникация, гъвкавост, коректност, лично отношение, спазване на уговорените срокове / винаги по-рано /. Много идейна, креативна, и позитивна натура. Облича идеи в думи. Всичко в работата й е насочено към удовлетворяване нуждите на клиента и възложените задачи. Мария е отличен копирайтър специалист за дългосрочни проекти. Препоръчвам!
Nikolet Vladeva / 18.07.2021 / Rating: 6
Горещо препоръчвам Мария! Отличен професионалист! Много точна и коректна
zahir333 / 19.07.2021 / Rating: 6
Мария свърши отлична работа, много съм доволен! Задачата беше да се направи бизнес проучване на английския пазар за иновативна софтуерна услуга, както и да се напише качествен, SEO оптимизиран текст на английски. Мария вникна дълбоко в заданието и старателно свърши повече от очакваното. Надявам се и занапред да работим заедно.
Alina Koseva / 31.10.2021 / Rating: 6
Свързахме се с Мария по препоръка и останахме много доволни. Доверихме й се за изготвянето на SEO оптимизирани текстове на целия ни сайт, в т.ч. описания на категории, продуктови описания със SEO ключови думи, като SEO ключовите думи бяха предоставени на база проучване от нейна страна, както и писане на блог статии. Мария има индивидуален подход и работи качествено.
ecommerce1914 / 23.05.2022 / Rating: 6

Contact options:


Add Mariya Georgieva to you Partners list.





Качете вашия банер тук