Menu

Public Profile

Mariya Samichkovska

*
  • Sofiya
I'm a professional translator with more than 20 years of experience in the field of general and specialized texts from and into English. My second expertise is proofreading and editing.
The user has logged into the system in the last 10 days
Has a business card filled in
Has entered a profile skill set
Has a website added to the profile
Has more than 5 bids
Has a profile review
Has a positive reviews rating
Freelance Premium
Has active Freelance Premium subscription

Feedbacks & Reviews

Работя с Мария, повече от 5 месеца. Не мога да изразя колко съм благодарен, че работя с нея. Тя има професионално отношение към материалите, строга коректност и желание да изпипа всичко до най-малкия детайл. Това не е просто преводач - благодаря ти Мария !
Vasil Milenkov / 08.08.2023 / Rating: 6
Изключителен професионалист и човек! Аз съм автор и преди няколко месеца имах мечта - романът ми “Мистерия: Проклятието” да бъде видян от широкия свят. Благодарение на всеотдайността и отличната работа с Мария тази мечта се сбъдна! И не само - книгата стигна ТОП 100 бестселър в Амазон само след месец. А това е велико! Мария успя да предаде целия смисъл и емоцията в текста. И така книгата стигна до хиляди читатели. Видяна е от повече от половин милион души от цял свят! Благодаря ти, Мария! Невероятна си! Веселина Славова, автор на Амазон
Veselina Slavova / 08.08.2023 / Rating: 6
С Мария работихме заедно по превода на робана ми "Забавляващ - Побъркване". Тя спази стриктно всички срокове, обещания и желан подход на работа спрямо мен и екипа ми. Крайния продукт, който получихме от нея е плод на професионална работа вършена с професионализъм, желание и мотивация. Ще работим заедно и за бъдещи проекти.
dbonev91 / 03.12.2023 / Rating: 6
Много съм доволна от работата си с Мария, препоръчвам.
Kalina / 08.12.2023 / Rating: 6
С Мария се работи много леко и приятно. Тя е истински професионалист и няма да сгрешите, ако й се доверите. Ще продължавам и занапред да работят нея и се радвам, че я открих. Благодаря, Мария!
KAnastasova / 14.12.2023 / Rating: 6
Високо ниво на работа с текст. Човешки, лесен, приятелкси път на комуникация. Коректност по отношение цена и срокове, прозрачни и ясни правила. Мария е прекрасна, ефективна, отговорна и трудолюбива. Ако се съгласи да работи с Вас, сте в сигурни редакторски и коректорски ръце. Алекс Горанов
Alex G / 14.12.2023 / Rating: 4
Днес все повече оценям шанса да попадна на отговорни и коректени хора. Радвам се, че имах възможността да работя с Мария. Освен професионализма, който притежава, Мария грабва и с топлото и човешко отношение, със своята автентичност. Впечатлена съм от отношението, което показва към работата си. В моят случай, като редактор и коректор, тя се свърза с текста, героите в историите емоционално, което направи съвместната ни работата истинско удоволствие. Благодаря, Мария!
Denitsa Velkova / 31.01.2024 / Rating: 6
Много съм доволен от услугите на Мария. Професионалист на високо ниво с много добър поглед над нещата!
bluefire / 20.02.2024 / Rating: 6
Мария беше изключително коректна и професионална, с нея се работи много приятно. Хареса ми колко бързо ми отговаряше, когато имах въпроси, а също и колко добра работа свърши по редакцията на романа ми - препоръчвам я горещо! Г. Здравков
Georgi Zdravkov / 16.03.2024 / Rating: 6
Свързах се с Мария за превод на книга. Скоростта с която се справи, и качеството на работата ѝ са впечатляващи и достойни за уважение. Освен с професионализъм, тя се отличава и с човешко и топло отнощение към клиентите си. С удоволствие бих се възползвал от услугите ѝ отново.
Ivaylo Matkov / 12.04.2024 / Rating: 6

Contact options:


Add Mariya Samichkovska to you Partners list.





Качете вашия банер тук