Меню

Обява за работа

търся водещ на курсове

Търся хора, които са водещи на онлайн курс. Кандидатът трябва да има добра визия, отлична дикция и да притежава необходимата техника за провеждане на курсове онлайн. Ако сте мотивирани, сигурни в своята презентация и имате опит в онлайн обучението, изпратете своята автобиография и кратко представено видео на имейл: terapevtinfo@gmail.com или се обадете 0878899922.

Здравейте!

Платформа за онлайн консултиране търси терапевти и консултанти от различни направления на холистичното здраве с покана за включване в платформата с безплатна регистрация. Търсим терапевти и консултанти от следните направления: психолози, психотерапевти, диетолози, сексолози, логопеди, нутриционисти, натуропати, коуч-бизнес, личен коум, спортен коуч, медитация, тайчи, родология, лайфстайл, консилации, регресия, здраве, хранителни режими, енергийни терапевти, хомеомати, стил и красота, грим и др.

Предлагаме съвместни проекти и всякакъв вид курсове, семинари, уебинари на гореизброените теми.

Всеки един проект или предложение ще обсъдим на лична среща на посочените в платформата начини за контакт.

Ако Вие сте професионалисти, които помагат на хората да подобрят живота си. Ние сме платформа за онлайн консултации, която предоставя възможност на хората да получат достъп до качествена психотерапия и консултиране от всяко място в България и чужбина

Искаме да ви предложим възможността да се включите в нашата платформа и да достигнете до повече клиенти. Предлагаме ви следните условия

  • Регистрация: Може да се регистрирате в платформата и да започнете да приемате клиенти веднага.
  • Висока видимост: Клиентите могат да ви намерят чрез нашата платформа, която е достъпна от всяко устройство с интернет.
  • Поддръжка: Разполагате със собствена страница, където се представяте и управлявате, както прецените. Сами избирате кога и колко да работите чрез нашите календари за лично и онлайн посещение. Гарантирани часове за консултиране. Онлайн консултацията се провежда в нашата платформа, лесно и удобно.
  • Без да влагате време и средства в реклама и поддръжка на собствени социални мрежи. Повече време за вас и вашите клиенти

Ако се интересувате от включване в нашата платформа http://www.terapevtinfo.com/">www.terapevtinfo.com или се обадете на 0878899922.

Още някои от предимствата на включването в нашата платформа:

  • Достъп до повече клиенти: Платформата ни е достъпна от всяко място в България и чужбина, което ви дава възможност да достигнете до повече клиенти.
  • По-високи доходи
  • По-малко административни задачи: Ние ще се погрижим за всички административни задачи, свързани с консултациите, което ви дава повече време за работа с клиентите си.

С уважение,

Екипът на terapevtinfo

Възложител: Виолета Николова
Email: terapevtinfogmail.com
  • Предлага работа
  • Възнаграждение:Качете вашия банер тук