Меню

Обява за работа

Писане на статии на здравословна тематика

Търсим сериозен копирайтър, който обича и по възможност живее по здравословен начин или пък учи или практикува нещо с подобна насоченост.


Ангажимента е дългосрочен и приятен, като през първите 6-12 месеца ще са ни необходими поне 3 статии седмично, а след това идеята е да се публикува ежедневно полезно съдържание. 

Бъдете смели и ни напишете каква е вашата мотивация да работите по този проект. 


Ето какъв човек търсим:

1. Отличен правопис и богата лексика

2. Препоръчително е да имате досегашен опит като текстописец и да предоставите ваши материaли 

3. По възможност да сте писал SEO издържани текстове, но не е задължително

3.1. Важно е да ни изпратите около 5 статии (ако са на различни тематики още по-добре), ако са според съвременните SEO изисквания ще сме благодарни да конкретизирате под всеки линк (текст) със статия, за кои ключови думи е била оптимизирана (писана)! Кандидатите с подобен опит е добре да уточнят с какъв % уникалност пишат?

4. Повечето статиите ще са с дължина от около 500 - 1000 думи (1-2 страници) 

5. С предимство ще са тези които владеят английски или руски език, а също хора можещи да публикуват в OpenCart или желаещи да бъдат обучени да качват там статии – системата е много интуитивна и лесна за работа.


Очакваме вашите ценови оферти и време за написване на материалите според описаните по-горе параметри. Имаме и друг проект за кристали (минерали) за който също търсим подходящ човек. Ето от тук може да кандидатсвате за него:  https://www.freelance.bg/job-3935.html


Ценим много искреността, честността и отдадеността.


Възложител: Цветков
Email: viharatgmail.com
  • Предлага работа
  • Възнаграждение:



Качете вашия банер тук