Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Обява за работа

WordPress и Дигитален маркетинг, Имейл маркетинг

Здравейте!

Имам богат опит в изграждането и поддържането на WordPress сайтове и дигитален маркетинг. Имам уменията да изградя напълно адаптивен сайт за мобилна и десктоп версия за кратък период от време, както и прилежащата към него стратегия за дигитален маркетинг, която включва създаване и поддръжка на профили в социалните мрежи, както и управление на бюджет за реклами към Facebook, Instagram и Google Ad's. 

Старая се да съставям индивидуални оферти спрямо желанията и изискванията на клиента. Работя бързо, структурирано и ефикасно и имам умения в писането на код на CSS, JavaScript и HTML, което ще ми позволи да изградя добре изглеждащ и адаптивен сайт към всякакъв вид устройства. 


Имам опит също в съставянето на цялостни имейл маркетинг решения. Това включва изграждането на имейл маркетинг стратегия с поредност от имейли и прилежащото към тях съдържание, които имат определена цел, и изпълнението на съответната стратегия в определени срокове. 


При интерес, моля, свържете се с мен на имейл krpopovk@gmailcom.

Благодаря за вниманието! 

С пожелания за успешна седмица!Кристиян Попов
Телефон: +359 89 524 7228
Email: krpopovkgmail.com
  • Търси
  • Отдалечено