Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Обява за работа

Качване на продукти в онлайн магазин и цялостна администрация

Здравейте,


Търся си дистанционна работа за качване на продукти в онлайн магазин, администрация и съпорт. Приемам предизвикателства и за други задачи.

Работя от 7 години като модератор (описвам, категоризирам, превеждам и т.н) в онлайн магазин за дрехи и аксесоари. Имам опит с различни платформи wordpress, prestashop, cloudcart и други. Организирана съм и спазвам срокове за изпълнение.

Работила съм в https://trendo.bg/, https://www.rivastyle.bg/. Имам и добри познания по английски език. От две години работя с партньор по различни по тематика сайтове на wordpress, woocommers и имам много добри познания по фукнционалностите на платформата. Сайтовете са на различни езици и това не е бариера.


По професия съм завършила математика и информатика в ПУ П. Хилендарски Пловдив. Математиката за мен е удоволствие. Мога да преподавам на деца от 5-12 клас по матетика, информатика инф. технологии.


Може да се свържете с мен по имейл: maria.guteva@gmail.com или на телефон: 0887981023 Мария Гутева.


Хубав ден и ще очаквам отговора ви!

Мария Гутева
Телефон: 0887981023
Email: maria.gutevagmail.com
  • Търси
  • Отдалечено