Меню

Обява за работа

Oнлайн Асистент за комуникация с клиенти (20+ часа на месец).

Здравейте, търся онлайн Асистент за около 20-23 часа на месец (позицията е отдалечена, може да се изпълнява отвсякъде). Става дума за комуникация с клиенти по имейл, във връзка с участие в онлайн обучения за изграждане на полезни навици, минимализъм и създаване на визия. Сайтът, където може да видите всичко, което предлагам е venetadimitrova.com. :)

 

Основни задължения:

·   Комуникация с клиенти по имейл (на български и на английски). Отговаряне на запитвания за регистрация в онлайн обученията, съдействие на потребителите ако имат трудност с влизане в сайта, промяна парола, предоставяне на информация нужна на клиента, пращане напомняния за плащане, одобряване заявки за ФБ групи и подобни.

·   Работа с основни функции на wordpress/mailchimp - създаване и отписване на потребители в wordpress и mailchimp, залагане мейли за изпращане в мейлчимп, проверка и корекция потребители в wordpress и в mailchimp ако е възникнал някой проблем. Ако не познавате wordpress/mailchimp - ще ви научим. :)

 

 

Изисквания:

·     Английски език - писмено и говоримо.

·   Умение за комуникация с клиенти. Имаме темплейти за всички процеси и комуникации, но 100% търсим човек, който да може да вниква в това какво е написал клиента и да отговаря адекватно, отзивчиво и с готовност за съдействие (а не единствено и само автоматично по темплейт, без да мисли какво клиента е написал).

·    Отговорност - търсим човек, който ще се отнесе отговорно и с внимание към задачите, а не да ги върши между другото, като нещо странично. 

·   Самостоятелност и ориентираност към резултати. Намиране на решения самостоятелно при възникнал казус/проблем (вместо човек да се шашка при възникнал проблем, да има очакване, че някой друг ще реши проблема вместо него, да пита на всяка стъпка какво да прави или автоматично да казва, че нещо не може да стане). Разбира се, първите 3 месеца има обучение и пълно съдействие, както и за напред при нещо сложно, но преди да човека да пита и казва, че нещо не може да стане - очакваме сам да потърси, чете, мисли за решение на възникналата ситуация.

·     Организираност и внимание към детайлите. Ако сте твърде хаотичен тип, по-скоро позицията не е за вас. :)

·    Човекът да се интересува от личностно израстване, изграждане на полезни навици, минимализъм, създаване на визия за живота и подобни (ако подобни теми не ви вълнуват, предполагам, че няма да ви е интересно).

 

 

Работно време: 

·      имейла се проверява сутрин (около 8/9ч), обед (около 12/13ч) и вечер (около 17/18ч) и ако има мейли от клиенти - се отговаря. От понеделник до петък, без уикенда.

·   когато има някаква кампания, се отговаря на мейла събота и неделя (случва се около 1 уикенд на месец, останалите събота/неделя не се работи).

Общо време работа: около 20 - 23 часа на месец. 


Заплащане: 250лв.


Допълнителна информация:

  • ако видим, че с работата си допадаме, ще ви предложа изпълнение на други допълнителни задачи, като разучаване на някаква насока, за да ми дадете кратка кондензирана информация за взинаме на решение, комуникиране на някаква задача с хора от екипа, следене на изпълнението й, пускане на обяви за кратки или дългосрочни позиции, или нещо друго, което е възникнало и имаме нужда от съдействие. В този смисъл е предимство ако имате възможност да поемате допълнителни задачи (разбира се, с допълнително заплащане).


Изисквания за кандидатстване: моля попълнете теста тук: https://www.venetadimitrova.com/wp-content/uploads/2022/01/2.1.-Test-za-Main-Assistant-Alephia-emails.docx и го изпратете на email: venetad1@abv.bg. На хора, които пращат съобщение някъде другаде, различно от посоченото, няма да отговаряме. След преглед ще се свържем с подходящите хора за онлайн интервю.

 

Благодаря предварително на всички отзовали се, :)

Венета

Възложител: Veneta Dimitrova
Email: venetad1abv.bg
  • Предлага работа
  • Възнаграждение:



Качете вашия банер тук