Меню

Обява за работа

Фотография и Видеозаснемане

Здравейте, търсим специалист - фотография и видео заснемане, който ежемесечно да заснема процедурите, които извършваме в нашия център за красота, с местоположение гр. Бургас.

Задачи:

- Фото и видео заснемане на естетични процедури в център за красота в град Бургас.

- Обработка на част от материала с цел използването му в социалните мрежи.

Какво се очаква от теб?

Твоите задължения ще включват това да правиш снимки и кратки видеа на процедурите, които извършваме в центъра.

Ангажимента е 1 месечно.

Ще те представим на екипа, който извършва процедурите и ще работиш с модел, който ще заснемаш. Техника за снимките няма да осигуряваме ние, ще ти е необходим телефон с добра камера( IPhone за предпочитане), или професионален фотоапарат. Снимките няма да отнемат повече от 2-3 часа от деня.

След заснемането на процедурите, от теб се изисква да подбереш подходящи кадри (до 12) и да ги обработиш, така че да се използват за content в социалните мрежи и creatives за Facebook реклама.

От теб очакваме да имаш поглед над този бранш, да преглеждаш какво съдържание публикуват други центрове за красота в социалните мрежи и да създаваш подобни материали.

Важно! Препоръчително е по обявата да кандидатствата професионалисти от град Бургас и околонстта, понеже не покриваме разходи за транспорт на кандидати, които пребивават в други населени места.

Моля освен вашето CV, ни изпращайте и портфолио. Кандидати с портфолио ще бъдат с приоритет.

  • Предлага работа
  • Възнаграждение: 250 лв.
Тази обява е стара и не е актуална!



Качете вашия банер тук