Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Публичен профил

*

Диан Кирилов

  • 1 отзив, 35 участия
  1. 70%

Визитка

Здравейте! Занимавам се с изграждане на уеб сайтове - онлайн магазини, блогове, вестници, списания, както и фирмени сайтове, като за целта използвам една от най-популярните системи за управление на съдържанието, а именно WordPress. Освен това мога да разработвам и плъгини за тази система.
Наборът ми от умения включва също HTML и CSS, PHP, Обектно-ориентирано програмиране, MySQL и работа с командния ред на Линукс.
Ако искате да си направите нов сайт или да направите някакви промени по вече съществуващ, или пък просто имате въпроси, свързани с WordPress - моля чувствайте се свободни да ми пишете по всяко време.
  • Местонахождение: гр. Троян
  • Тарифа: 12 лв./час

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Диан Кирилов във Вашия списък с Партньори.


Списък с отзиви

Доволна съм от изпълнението на задачата. Бързо в рамките на ден я изпълни. Можете да се доверите спокойно.

Ако профилът на Диан Кирилов е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.