Меню

Публичен профил

*

iDevel

  • 6 отзива, 25 участия
  1. 70%

Визитка

Повече от 8 години професионален опит в разработката на Windows(tm) и WEB базирани системи и приложения за електронна търговия

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на iDevel във Вашия списък с Партньори.


Списък с отзиви

Впечатлен съм от бързата и качествена услуга, която извърши Константин Колев за мен. Когато ми обясни, че ще напише програма, която автоматично да качи съдържание от един сайт (и то с атрибути, снимки, описание и т.н.) в мой сайт, ми прозвуча доста сериозно и сложно, но бях сигурен, че ще има поне една трудност или нещо, което да обсъдим допълнително. Само че нямаше такава и просто получих имейл на другия ден, че е готов със задачата и когато отворих сайта с хилядите продукти, качени, сортирани и подредени, направо онемях. Впечатлен съм и силно препоръчвам Константин Колев! Благодаря много!
PeReZ / Оценка: 5
Много съм доволна от качеството и бързината на работа. Сърдечно препоръчвам Константин Колев!
NancySt / Оценка: 5
Изключително съм доволен от бързината и професионализма, който вложи г-н Колев в изработката на проекта. Мартин Стефанов, Мениджър Маркетинг и продажби на HelpConsult SOLUTIONS Ltd.
Martin Stefanov / Оценка: 5
Моля за контакт на ЛС (тел. или мейл), че не мога да изпращам съобщения.
vasko220 / Оценка: 5
Изключително съм благодарна на Константин Колев за усилията, които положи по нашия проект. Въпреки трудностите, които възникнаха в резултат от технически проблеми в нашата база данни, той не се отказа и дори помогна да решим проблема.Изключителен професионалист! Отново ще потърся помощта му!
Благодаря , на Константин за свършената работа . Всичко е иделно!!!
Даниел Васев / Оценка: 5

Ако профилът на iDevel е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.