Меню

Публичен профил

*

Web Fashion

  • 0 отзива, 2 участия
  1. 30%

Визитка

Web Fashion е на пазара от 2008 година. Нашата работа е съсредоточена върху разработването на уеб софтуерни решения и бизнес автоматизация. Философията ни е да създаваме качествен софтуер, който отговаря на специфичните бизнес нужди на нашите клиенти. Разработваме нашите системи по такъв начин, че да могат лесно да се променят и модернизират. Не искаме клиентите ни да разчитат само на ограничените възможности на готовия софтуер. Опитваме се да не променяме начина им на правене на бизнес, вместо това изграждаме нашия софтуер според тяхната логика.
Нашият екип се състои от млади и амбициозни специалисти със знания, енергия и креативност, които имат за цел да развиват и усъвършенстват работата си. Нашите усилия са насочени изцяло към разбирането и удовлетворяването на изискванията на нашите клиенти - независимо дали става въпрос за визия, функционалност или поддръжка. В Web Fashion имаме специалисти от различни области, което ни позволява да помогнем по-добре на нашите клиенти да реализират целите си.
Ние вярваме, че разработката на софтуер е процес, който изисква не само добро планиране и изпълнение, но и добра поддръжка и редовни подобрения.
  • Местонахождение: София
  • Тарифа: 50 лв./час

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Web Fashion във Вашия списък с Партньори.


До момента няма написани отзиви за този профил!

Ако профилът на Web Fashion е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.