Меню
Уважаеми потребители,
Поради сигнал за неправомерен достъп на външно трето лице до нашите системи, всички потребителски пароли са анулирани. За да продължите да ползвате сайта, моля възстановете достъпа си по стандартния начин и си създайте нова парола за достъп – различна от предходната.
Благодарим Ви!

Публичен профил

*

SS

  • 0 отзива, 3 участия
  1. 30%

Визитка

Ел. инж. с опит в поддръжка на слаботокова апаратура и специализация в областта на системите за безопастност на движението в метро и железници. Специализиран съм също в разработване на web - базирани MySQL база данни. Две такива работят в Софийското метродепо. Имат административна и потребителска страници които се отварят в зависимост от достъпа. Ядрото на сорса е писано на PHP, а за визуализацията са използвани JavaScript и Bootstrap. Първият сайт представлява база данни на извършваните ремонти на метросъставите. Същата създадох преди 3 г като SQLite като конзолите на администраторите и потребителите написах на Java и достъпът беше чрез JDBC в LAN на депото. После мигрирах базата в MySQL и я качих в сайта.
Вторият сайт всъщност е за създаване на график на локомотивните бригади на база графика за движение на влаковете чрез онлайн обмен и манипулации на MySQL база. PHP ядрото отчита множество фактори и ограничения като допустимо работно време за месеца и тримесечието, километри, неповтаряемост на смени, специфика на смените, работни и неработни дни в т.ч. празници и мн. други и накрая генерира графика като спестява дни труд на няколко човека,като следи за правилното въвеждане на смени, параметри, необходимия брой машинисти и т.н...
Пример за интерактивен сайт който в момента разработвам е patrick.sstoyanov.eu
Създавал съм също и апликации на Java най-добрата от които е EmboideryT програма за дизайн на българска шевица която също може да създава на гоблени от снимка като генерира 3 резултата - общ вид на изображението, кодова схема с легенда на използваните конци и Excel файл с необходимите DMC конци и тяхното количество. Програмата може да свалите от сайта ми sstoyanov.eu
  • Местонахождение: София
  • Тарифа: 40 лв./час

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на SS във Вашия списък с Партньори.


До момента няма написани отзиви за този профил!

Ако профилът на SS е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.