Меню

Публичен профил

*

Биана Гунчева

  • 0 отзива, 0 участия
  1. 30%

Визитка

Казвам се Биана Гунчева, на 23 години съм, от град Варна. В момента се намирам в Бирмингам, Великобритания, където учих Медия и комуникации и специализирах Журналистика.

Отделям голямо внимание на детайлите, имам отлични писателски и комуникативни умения, както и опит при работа в екип. Старателна и отговорна съм, както и много мотивирана при изпълнението на възложени проекти. Вярвам, че всички тези качества биха ме направили подходящия кандидат за вас.

Работила съм като преводач в Англия, имам опит и с маркетинга и рекламата, натрупан по време на стажовете, изкарани тук.

Можете да намерите копие от автобиографията ми, както и портфолио с материали, които съм изработила по време на обучението си в университета на този линк:

http://bianaguncheva.wixsite.com/portfolio

В свободното си време обичам да се занимавам с фотография и обработка на снимки и видеа, имам страст към писането и блог, който наскоро създадох и поддържам редовно.

http://bianaguncheva.wixsite.com/doubleana/

Бих приветствала възможността да работим заедно.

Поздрави,

Биана Гунчева

Умения:


Потребителска активност:


Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент

Добавяне на Биана Гунчева във Вашия списък с Партньори.


До момента няма написани отзиви за този профил!

Ако профилът на Биана Гунчева е привлякъл Вашето внимание, можете да започнете нова кореспонденция чрез изпращане на директно съобщение.