Меню

Публичен профил

Десислава Караиванова

*
  • София
    40 лв./час
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Не
Имейл адрес Да
Банкова сметка Не
Привет, мили хора,

Магистър психолог съм, завършила бакалавърска степен в НБУ и магистърска степен в Академията на МВР. Имам и допълнителни обучения с взети сертификати по психоаналитична психотерапия и психодрама.

Животът е кратък и е необходимо да провокираме себе си и непрестанно да развиваме своите качества, да опознаваме повече себе си и да разширяваме кръгозора си. Много често нашият вътрешен глас ни казва кое е добро или кое е лошо за нас, но ние упорито го заглушаваме в забързаното ежедневие. Така травмите, които носим като белези от душевни рани не зарастват и рано или късно биха могли да се проявят като болест и като телесно страдание. Най-важното и основното , което е редно да направим, е да се научим да обичаме себе си, защото само така можем и да обичаме друг, както и да бъдем обичани. Също така основополагащо е да се научим на приемане с любов.

Все още не разполагам със свой кабинет, но мога да предложа психологически консултации онлайн при състояния на депресия, тревожност, паник атаки, ниска самооценка (във Зуум платформата, във Вайбър на посочения номер или в Скайп потърсете името Деси Караиванова Психолог, след 18:30 през седмицата и целодневно през уикендите с предварителна заявка за час)..
Не се изпълвай със страх и страдание, а осъзнай своето очарование. Посрещни с нова усмивка деня си и върна в душата смеха си....

С обич,

Твоя Деси К.
Десислава Караиванова не е попълнил своите умения.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:


Добавяне на Десислава Караиванова във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук