Меню

Публичен профил

ivan

*
  • София
    1 лв./час
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Не
Имейл адрес Да
Банкова сметка Не
Уважаеми клиенти,

Аз съм професионален графичен дизайнер на свободна практика, уеб разработчик и разработчик на приложения с 3 години опит в индустрията. Моята страст към писане, проектиране, програмиране ме кара да доставям висококачествена работа, която надхвърля вашите очаквания.

Моят опит в писането на съдържание, графичния дизайн, разработката на предния край и владея Adobe Photoshop, WordPress, HTML/CSS, Python и JavaScript. Посветен съм на това да гарантирам, че клиентите ми получават възможно най-доброто обслужване и изживяване, и съм ангажирани с изпълнението на проектите в сроковете.

Работил съм с клиенти от различни индустрии, включително здравеопазване, образование, финанси. Разбирам, че всеки клиент има уникални нужди и съм гъвкав в адаптирането към тези нужди, за да осигуря успешен резултат от проекта.

Комуникационните ми умения са отлични и винаги съм на разположение да отговоря на всякакви въпроси или притеснения, които може да имате. Аз съм надежден и ориентиран към детайлите фрийлансър, който е страстен за предоставянето на изключителни резултати, които отговарят и надхвърлят вашите очаквания.

Ако търсите професионален на свободна практика за писане, програмиране или дизайн, моля не се колебайте да се свържете с мен. Бих искал да обсъдим изискванията на вашия проект и как мога да помогна да оживите визията си.

Благодаря ви, че разгледахте моя профил и очаквам с нетърпение да работим с вас скоро.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:


Добавяне на ivan във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук