Меню

Публичен профил

Велианна Кашева

*
  • София
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Не
Имейл адрес Не
Банкова сметка Не
Здравейте!

Oт тази страна на монитора стои човек, който обича да разказва истории и умее да го прави успешно.

Силата ми е в това да избирам най-точните думи, да режисирам картината по най-добрия начин, да комуникирам ясни послания, а също така и да организирам добре работата на много хора.

Зад себе си имам осем години репортерски опит в новини и различни предавания, включително документални (bTV, БНТ), работа в редица кино проекти, на различни позиции - режисьор ("Коловози на времето", "Щастие на стоп"), режисьор на мейкинг ("Доза щастие"), координатор продукция ("Посоки", "Смирен"), асистент (Contrast Films, Argo Film); опит като creative manager - в Estorium.org, noblink.bg, добър опит в PR комуникациите и създаване на съдържание за социалните медии (NO BLINK, Estorium, Part Time Language and Culture Centre, Беглика Фест).

Освен качествено разказаните истории, другата моя страст за чуждите езици. През последните две години натрупах и опит като учител по англйски език на различни нива (от А1 до B2 - Part Time Language and Culture Centre). Владея английски и полски език на ниво С1, както и френски (B1).

Бакалавър съм в специалност "Журналистика" в СУ "Св. Климент Охридски", а в момента завървшам и специалност "Кинорежисура" в НБУ.

Това е човекът от моята страна на монитора. А от Вашата се надявам да стои личност, силно убедена в смисъла на работата си и водена преди всичко от истински ценности. Смятам, че само така намираме правилните хора, с които да споделим пътя към целите си.

Благодаря за вниманието Ви!
:)
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:

Потребителят не е отбелязал други начини за комуникация в профила си!

Добавяне на Велианна Кашева във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук