Меню

Публичен профил

Мимо Гарсия

*
  • София
ПОТВЪРДЕНИ ПРОФИЛНИ ДАННИ
Телефонен номер Не
Имейл адрес Не
Банкова сметка Не
Мимо Гарсия е роден на 16-ти февруари 1998 година в София – столицата на Република България.
Бакалавър по журналистика от Факултета по журналистика и масова комуникация на Софийски университет „Свети Климент Охридски“. Дипломната му работа „Даян Файнстайн – първата жена“ е издадена в книга.

Дългогодишен актьор в театрална трупа „Драмеди“ (2009 – 2014). Създател и водещ на онлайн предаванията „За децата със Слава и Мимо“ (2012 – 2015) и „Поле за отговори“ (2015 – 2017), в което са дискутирани въпросите „Защо патриархалният модел продължава да властва в страната“; „Докога домашното насилие ще бъде норма“; „Редно ли е религиозни институции да дирижират посоката на обществото в условията на секуларност“. Сценарист и режисьор на късометражния филм „Насалевци: Бедни срещу богати“ (2015). Телевизионен коментатор от 2017 до 2018 г. в предаването на сексоложката Наталия Кобилкина „Без задръжки“.
През 2019 г. става съосновател на платформата за психо-логопедична помощ и подкрепа „Да говорим заедно“. Автор и ко-водещ на форматите на платформата „Всеки първи понеделник“ (2019 – 2020) и „Къси послания“ (2021), в които са разглеждани темите за детската агресия; аутизма; афазията след инсулт; осиновяването; дислексията; сексуалната ориентация; здравословното отслабване; медийната грамотност. През 2020 г., по време на политическата и медийна истерия около COVID-19, разработва специален подкаст, в който психолог безплатно отговаря на въпроси на слушатели, изпаднали в паника.
През 2021 г. полага клетва като съдебен заседател.

Мимо Гарсия е и блогър с активна гражданска позиция. Той подкрепя равенството между половете, правото на аборт, ЛГБТИ правата като същевременно категорично се противопоставя на диктаторите, фалшивите демокрации и фундаменталистите.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Уебсайт в профила
Повече от 1 публикуван проект
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:

Потребителят не е отбелязал други начини за комуникация в профила си!

Добавяне на Мимо Гарсия във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук