Меню

Публичен профил

Даниел

*
  • Русе
    5 лв./час
Привет!

Казвам се Даниел и се занимавам с видео обработка, маркетинг и развитие на собствен бизнес!

Винаги се вълнувам от възможността да превръщам обикновените видео материали в красиви и вълнуващи произведения на изкуството. За мен видеомонтажът не е просто професия, а начин да изразя креативността си и да създам нещо, което впечатлява зрителите.

Чрез моите умения за редактиране на видеоклипове мога да дам на всеки видеоклип уникален и изразителен стил, който отразява емоциите и съдържанието, които искате да предадете. Винаги се стремя да извлека най-доброто от всеки видеоклип, като използвам различни цветове, техники за редактиране и специални ефекти, за да създам красиви и дълбоки визуални истории.

Професионалният ми път започна в Професионалната гимназия по икономика и управление "Елиас Канети" гр. Русе, където придобих ценни знания в областта на бизнеса и мениджмънта. През този период развих силните си аналитични умения и придобих основни познания в областта на предприемачеството, което ми е от голяма полза и днес при управлението на собствен бизнес.

В момента фокусирам енергията си върху изграждането на бизнес, който се фокусира върху създаването и предоставянето на вълнуваща парти игра. Създаването на този продукт се основава на внимателно проучване и анализ на съвременните тенденции в развлеченията.

Неизменна част от бизнеса ми е видеото.
Стигнах до извода, че пазарът в който се намирам е "пазар на изживяванията". За да предоставим емоцията, преживяванията, забавленията от парти играта е нужно силно присъствие на видеото в социалните мрежи.

Винаги съм готов да се ангажирам с нови предизвикателства и възможности, които допринасят за развитието на бизнеса и за удовлетворението на клиентите.

Благодаря ви за интереса и вниманието към работата ми!
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:


Добавяне на Даниел във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук