Меню

Публичен профил

Viral Vision Pro

*
  • Sofiq
    30 лв./час
Предлагаме широка гама от услуги за редактиране на видео, за да отговорим на различните нужди. За клиенти със съществуващ видеоматериал предлагаме експертно редактиране, за да подобрим и подобрим визуалните ефекти. Като алтернатива можем да заснемем ново съдържание, съобразено с конкретни изисквания. Нашата специализация се простира до редактиране на видео в социалните медии, като обхваща информативно, мотивационно, рекламно и развлекателно съдържание, предназначено да ангажира и завладее аудиторията.

Освен редактирането, нашите режисьорски услуги гарантират безпроблемен постпродукционен процес. Това включва избор на подходящи кадри, умело редактиране на необработеното съдържание, изготвяне на сценарий и финализиране на видеоклипа. Също така се справяме с важни елементи като оцветяване, субтитриране, анимации и визуални ефекти, за да повишим зрителското изживяване. Освен това вниманието ни към детайлите се разпростира и върху редактирането на звука.

С фокус върху креативността, автентичността и индивидуалните решения, нашите услуги за видеомонтаж и режисура дават възможност на бизнеса, творците и марките да представят ефективно завладяващи истории и послания. Независимо дали става въпрос за социални медии, маркетингови кампании, образователно съдържание или забавление, нашият квалифициран екип предоставя полирани, професионални и завладяващи видеоклипове, които намират отклик във вашата аудитория.
сайт: https://viralvisionpro.wixsite.com/vvpro
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:

Потребителят не е отбелязал други начини за комуникация в профила си!

Добавяне на Viral Vision Pro във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук