Меню

Публичен профил

Биляна Георгиева

*
  • Враца
    10 лв./час
Биляна Георгиева
Бакалавър по Икономика
e-mail: bilqna_ilieva_georgieva@abv.bg
-----------------------------------------------------------------------------------

Здравейте,

Аз съм Биляна - амбициозна и вдъхновена, със страст към достигането на високи стандарти и изключителни постижения. Привърженик на стриктното отношение към работата и постоянният стремеж към отличие, аз съчетавам знания и хъс със силната жажда за постоянно усъвършенстване.

Ключови Качества:

Амбициозност: Продължавам да се стремя към нови върхове и преодоляване на предизвикателства.

Стриктност: Подходът ми към работата е характеризиран с прецизност и детайлност.

Висше Образование: Притежавам диплома Бакалавър по Икономика, Специалност „Бизнес информатика и комуникации” от Университет за Национално и Световно Стопанство.

Професионален опит:

През годините имах възможността да работя в разнообразни обстановки и да се справя с различни предизвикателства на работните ми места, където моите умения в комуникация, лидерство и емпатия се проявиха като ключови активи. В ролята на крупие на няколко места, успешно се справях с възложените ми цели и бях на най-висока позиция в бонусните схеми на служителите.
В ролята на банков служител в банка ДСК всекидневно се изправях пред редица проблеми, които отстранявах своевременно и се научих да превръщам негативите в позитиви. Научих се с приятелско отношение да печеля клиенти, а с тях и успешно сключени сделки и бонуси.
Моят опит ме учи, че ключът към успешната работа с хора е да съчетаваме разбирането и адаптирането към индивидуалните нужди с общите цели на екипа и организацията. Считам, че есенцията на една ефективна комуникация е в умението да слушаме и да се адаптираме към разнообразните гледни точки.
Мотивираният и ангажиран екип е стълботворната част на всяка успешна компания. Със своята отдаденост и преданост към изграждането на здрави междуличностни отношения и създаването на позитивна работна обстановка, аз съм убедена, че мога да допринеса положително.
Искрено се надявам, че моят опит и стремеж към професионално развитие могат да се допълнят със значимите цели на предложените от Вас позиции.

Визия:
Продължавам да търся възможности за разширяване на моите знания и умения. Моята цел е да бъда не само успешна в текущата ми роля, но и да създавам положителен и дълготраен отпечатък във всичко, което предприемам.

Нека разговорът започне:
Бих била радостна да допринеса с възможности и стойност към вашия екип. Моля, свържете се с мен чрез:
електронна поща - bilqna_ilieva_georgieva@abv.bg
или на телефон - 0896218500

С благодарност и очакване на бъдещо сътрудничество,

Биляна Георгиева
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:


Добавяне на Биляна Георгиева във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук