Меню

Публичен профил

özlem tezcan CABUK

*
Предоставяме услуги, свързани с дизайна. С всеки дизайн ние извършваме изследвания, за да можем да създадем уникален дизайн, който е съобразен с бюджета и нуждите на нашия клиент. Ние ценим визията на клиентите, затова правим творби и изследвания – проектираме високоефективни, енергийно ефективни и естетически привлекателни структури с вечна световна класа създаване. Ние разработваме начини за подпомагане на нашите клиенти в постигането на тяхната визия. От чертожна дъска до проучване и постигане на иновативен дизайн.
Нашият обхват на услугите за интериорен дизайн включва чертежи на концептуално планиране, спецификации, оформление на мебели, боя, тапети, спецификация на тъкани, осветление, аксесоари, произведения на изкуството и надзор. Посветен на достигането отвъд очакванията на клиентите към всякакъв вид перспектива и тази отдаденост е нашият личен ангажимент към превъзходство и разграничение в нашите проекти.
Целта е да се създадат стаи с нотки на висша мода, среди, които правят хората щастливи и изразяват това, което наистина харесват. Най-важното качество на луксозния дом е той да се възприема от собственика като „дом“: той трябва да отразява кой е той, неговите идеи и интереси по възможно най-красивия и функционален начин.
Цветовете, моделите, мебелите, изкуството и аксесоарите трябва да се сливат идеално с околната среда и околното пространство, както и да намират свой собствен ритъм, съпътстващ личния вкус на тези, които го живеят.
Винаги се опитвам да създавам среда с душа и смисъл, възползвам се от красотата на естествените материали и пейзажи. Прекарвам по-голямата част от времето си в изучаване на околностите, за да разбера коя зеленина, светлина, хоризонт и други природни елементи представляват първоначалната визуална основа на всяка среда. Докато проектирам пространство, се потапям както в изкуството, така и в дизайна, давайки живот и дълбочина на всяка персонализирана стая чрез динамични смеси от антични, ретро и съвременни предмети.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:

Потребителят не е отбелязал други начини за комуникация в профила си!

Добавяне на özlem tezcan CABUK във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук