Меню

Публичен профил

MiraM

Здравейте, казвам се Мирослава Стефанова!
Аз съм опитен преводач с доказан тракрекорд в превода на текстове от и на Английски, Немски, Руски, Италиански, Испански, Турски, Френски и Румънски език, съчетавайки точността на превода със запазена естетика и смисъл на оригинала.
Владея посочените езици на ниво, позволяващо качествен превод и комуникация с различни култури и езикови групи. Имам опит в разработката и оптимизацията на софтуерни приложения, съчетавайки познания в областта на компютърните науки с иновативни решения. Също така мога да пиша и разработвам кодове и програми на различни компютърни езици.
Аз съм внимателна към детайлите и изискванията на клиента.Ефективна съм в работа както самостоятелно, така и в екип.Гъвкава и адаптивна към различни проекти и сценарии.Предана на постигане на високи стандарти на качество и професионализъм.

С нетърпение очаквам възможността да споделя своите умения и опит с Вашата компания и да допринеса за успеха на проектите Ви. Благодаря Ви за вниманието и времето, отделено за разглеждане на моята визитка.
Активност през последните 10 дни
Попълнена професионална визитка
Попълнени умения
Уебсайт в профила
Повече от 5 въведени оферти
Получен отзив
Положителна оценка от отзиви
Freelance Premium
Активен Freelance Premium абонамент
До момента няма написани отзиви за този профил!

Възможни начини за комуникация с потребителя по време на работа:


Добавяне на MiraM във Вашия списък с Партньори.





Качете вашия банер тук