Меню

Проект

Аналитичен център "Бизнес и Инвестиции"

Търсят се базирани в София млади хора с изявени аналитични способности и добра математическа подготовка за участие като младши партньори-съоснователи в предстоящо учредяване на нов Аналитичен център "Бизнес и Инвестиции". Особено подходящи кандидати може да заслужат ранг на управляващ партньор-съосновател на новата организация.

Минимум магистърска степен в инженерна област от Технически университет-София, физика/математика от Софийски университет, някоя от икономическите специалности или специалност Финанси от УНСС-София или еквивалентна степен от престижен университет в чужбина е необходимо начално условие.

Кандидатите трябва да имат опит в приложението на аналитични и технически средства за рационализация на дейности в различни области на икономиката или индустрията. Детайлни познания и опит в работа с Microsoft Excel е основно изискване. Необходимо е също добро работно ниво на владеене на английски, както и стилен писмен български език. Опит в използване на методи за оптимизация и/или статистически анализ в контекста на характерния за „Изследване на операциите” (Operations Research) научен подход е значително предимство.

Очаква се кандидатите да са финансово независими (самофинансиращи се) поне в рамките на началния етап от дейността на организацията.

Ако това съответства на Вашия профил, изпратете детайлни лична и професионална (CV) автобиографии с актуална снимка.

  • до 25.04.2024 (още 6 дни)
  • Бюджет

Кандидати // 1

Свиване
  • Кандидат
  • Ивайло Миланов     Здравейте,
    Вашата обява съответства на моите интереси, познания, опит и образование. Бих желал да разгледате моята автобиография и ако Ви допаднат моят опит и умения ще се радвам да влезнем в контакт.
    1. Aктивност:
    2. 20%
    20%
  • 15 дни

Преди да напишете предложението си, влезте с email и парола!



Качете вашия банер тук