Меню

Проект

API интеграция, автоматизация & визуализация

В рамките на проект за сградна автоматизация Валкреа.Хаус търси специалист с опит в изграждането на API интеграции. 

Проектът се състои в това да се създаде автоматизирано изпращане на дигитални ключове за даване на достъп на клиенти до коуъркинг простанство, след като направят резервация в буукинг система. Този сетъп ще се допълва от частична система за умен дом, чиято роля ще се изразява най-вече в отчитането на присъствие в дадено помещение. 

Цели:
- автоматизиране на процеса за даване на достъп чрез генериране на дигитални ключове след резервация (интеграция на 2 облачни платформи)
- визуализация на присъствието спрямо направените резервации.

Потребителски групи:
- Администраторите на офиса – трябва да проследяват данните за запазени стаи, използвани дигитални ключове за достъп и реално присъствие на клиентите. Трябва да контролират този процес в случай на несъответствия. 
- Клиенти с регистрация – трябва да могат да буукват часове/стаи и да получават код за достъп, който е уникален за този потребител и който да е валиден в съответния времеви диапазон за съответните ключалки. 
- Клиенти без регистрация – трябва да могат да  буукват часове/стаи и да получават случаен код за достъп, който да е валиден в съответния времеви диапазон за съответните ключалки.
- Гости на клиентите – нужно е решение, което да не дава достъп до офиса, но да информира клиентите, че техните гости са на място и искат да влязат.

Нужен е човек, който може да предложи UX/UI и техническо решение на базата на предоставените платформи и който ще го реализира. Проектът ще се реализира на етапи в първите 3 месеца на 2023 г.

  • Затворен
  • Бюджет

Кандидати // 2

Свиване

  • Кандидат
  • Rubicom     Здравейте, изпратили сме Ви лично съобщение. Успешен ден!
    1. Aктивност:
    2. 80%
    80%
  • 20 дни




Качете вашия банер тук