Меню

Проект

Реклама на сайт за продаване на книга

Търся специалист за създаване на маркетингова стратегия на новостартираща лендинг страница за продаване на книга.

Заплащането може да бъде на създадена реклама или процент от оборота!

  • Затворен
  • Бюджет

Кандидати // 4

Свиване

  • Кандидат
  • Unlimited Digital Agency     Здравейте!

    Разбираме, че търсите специалист, който да изгради успешна маркетингова стратегия за Вашата новостартираща лендинг страница за продажба на книга. Ние, от Unlimited Digital, сме готови да предоставим комплексно и иновативно решение, което ще ускори успешно влизане на Вашия продукт на пазара.

    Нашето предимство и опит се залагат на над 7 години опит в областта на уеб дизайна, използвайки платформите WordPress и Elementor. В нашия портфолио на [ Моля, не публикувайте линкове и данни за контакт тук, използвайте профила си като визитка, където можете да добавите допълнителна информация за вас и вашата дейност като уеб сайтове, портфолио страници и др. ] може да разгледате какви уникални дизайни и творчески решения можем да предложим. Нашите уеб дизайнери създават не просто визуална привлекателност, а и интуитивен дизайн, който ще предостави на Вашите потребители ненадминато потребителско изживяване.

    Както споменахте, маркетингът е от съществено значение. Ние разполагаме с експертни маркетинг специалисти, които могат да създадат персонализирана стратегия, насочена към Вашата целева аудитория. Нашите усилия са фокусирани върху увеличаване на органичния трафик, подобряване на конверсиите и засилване на Вашия поток от посетители.

    Партньорството с нас представлява възможност за създаване на устойчиво и успешно онлайн присъствие. Нашата дългогодишна история на сътрудничество с български и чуждестранни клиенти е гаранция за нашата способност да създаваме висококачествени и иновативни решения.

    В крайна сметка, ние не предлагаме просто маркетингова стратегия. Предлагаме възможност за изграждане на стабилен и забележителен пръстен, който ще привлича и удържа Вашите клиенти.

    С нетърпение очакваме възможността да Ви подкрепим в този увлекателен проект.

    При интерес може да се свържете с нас на [ Моля, не публикувайте линкове и данни за контакт тук, използвайте профила си като визитка, където можете да добавите допълнителна информация за вас и вашата дейност като уеб сайтове, портфолио страници и др. ] или на тел: 089 860 7846 - Ивайло Миленков

    С уважение,
    Ивайло Миленков
    Мениджър, Unlimited Digital
    1. Aктивност:
    2. 40%
    40%
  • 5 дни

  • Кандидат
  • artifox vision   Имате лично съобщение
    1. Aктивност:
    2. 10%
    10%
  • 3 дни

  • Кандидат
  • Andrei Doronin   Hello,
    How's it going well?
    I'm seeking for a talented person who can work with me.
    If you are interested in this project, please send me message "Hi, friend" via Telegram.

    Telegram:: [ Моля, не публикувайте линкове и данни за контакт тук, използвайте профила си като визитка, където можете да добавите допълнителна информация за вас и вашата дейност като уеб сайтове, портфолио страници и др. ]/green_eden1
    1. Aктивност:
    2. 0%
    0%
  • 1 дни
  • 100 лв.




Качете вашия банер тук