Меню

Проект

Back-end specialist with (PHP/MySqL - Zend Framework 2)

Здравейте, Търсим СЕРИОЗЕН човек с познания по: - PHP и MySQL -Design Patterns - Zend Framework 2 задължително; - RequireJS (базови) - Да е чувал какво е Ajax и да е опитвал да работи с JSON. От вас няма да се изисква да пишете front end или да се занимавате по някакъв начин с дизайн файлове. Проектът, по който ще трябва да се работи е доста голям и се изисква продължителна работа. Започнат е й се търси втори програмист, който да помогне да се завърши по-бързо. При добро справяне с работата ще бъде предложена дългосрочна заетост. P.S За хората със страст към гейминга проекта би представлявал особен интерес. За повече информация - лично съобщение.
  • Затворен
  • Бюджет

Кандидати // 1

Свиване
  • Кандидат
  • Станимир Димитров   Казвам се Станимир Димитров.

    Работя с различни видове технологии за уеб програмиране, като: PHP 5 и 7 скоро, Zend Framework 2, HTML5, CSS3, GIT, JavaScript и JQuery, RWD, SEO, WAI-ARIA и много други.

    В момента разработвам моя собствената система за управление, базирана на Zend Framework 2, която има за цел да бъде лесна за използване, конфигуриране, бърза и сигурна. https://github.com/Stanimirdim92/unnamed
    1. Aктивност:
    2. 40%
    40%




Качете вашия банер тук