Меню

Проект

Програмиране - модул на mvc (symfony)

Нужен ни е модул, написан на mvc (symfony), който ще бъде интегриран към наш спортбетинг сайт със съществуващи стойности в базата данни. Функциите ще бъдат следните: установяване, анализиране и визуализиране на изменението на коефициентите на предлагани спортни събития - настоящи и отминали:

1. Установяване - чете се odds feed от водещ в света букмейкър, който подава в реално време коефициентите на предстоящи спортни събития;

2. Анализиране - когато се промени коефициент, новата стойност се сравнява с предишните стойности на коефициента и се определя тренда на изменението му, процента на отклонение от стойността на отваряне и др.п. статистики; 

3. Визуализиране - всяка промяна на коефициент, се показва със стрелка (нагоре/надолу) или с прозорче с малка графика (ако има вече история на движението на коефициента). Показва се в графичен вид движението на коефициентите.

За повече информация, може да отворите Гугъл и да напишете dropping odds или odds movement и ще намерите множество сайтове, които предлагат подобно нещо. Спецификата на нашия случай е, че се работи с коефициенти само на един букмейкър, не е нужно да се създава дизайн и всички регистрирани движения ще се архивират.

В процес на работата, можете да поддържате оперативна връзка с наш специалист по скайп, телефон и е-майл.

  • Затворен
  • Бюджет
Никой не е кандидатствал за този проект.



Качете вашия банер тук