Меню

Проект

Проект на Laravel

Това е платформа в която потребителите превеждат някаква сума биткойни (минимум 1) и след 3 месеца си ги вземат обратно с лихва в тяхна полза, но ако я вземат по рано от посочения срок , ще има санкция на която размерът ще се вписва в административната част. 

Биткойн транзакциите стават чрез онлайн биткойн банка, която ще вържем чрез АПИ-то и към нашият сайт. 

Ще има система за канене на приятели към платформата (чрез линк) , ако някой от поканените приятели преведе биткойни в системата, този който е поканил потребителя получава бонус към лихвата (минималната лихва , максималния брой поканени приятели и коефициента на лихвата спрямо брой приятели се въвеждат в административния панел).

Ако клиентът поиска връщане на биткойните, заявява го и тази заявка трябва да е видима в административния панел. А администраторите си ги изплащат с друга платформа (за нас е важно само да изведем заявката - сума , потребител , дата … )


Платформата трябва да е мултиезична.

Ще има всичко основни страници за един сайт, а именно вход, регистрация,  контакти, за нас, текстови страници ( общи условия и всякаква такава информация ),  как работи ...

Когато се логнеш като потребител: 
Секция в която да се заяви връщане на биткойните, секция за всички направени преводи към сайта и статистика на това което имаш в момента ( с лихвата - до този момент и без лихвата )  , секция за affiliate програмата (с уникален линк , поканени приятели до сега и процента натрупана лихва до момента ), запитвания към администраторите (проста форма), секция профил и редакция на профил.

Административната част трябва да има основни настройки на сайта( тези който съм споменал до сега ) , статистика на това което сме приели и модул за преглед на заявените връщания на биткойните като показва дали са минали тези 3 месеца или не , ако не са да показва точната сума която трябва да се върне като се вземе предвид санкцията.  

Дизайна и Front-end-а са от нас, това е основното което трябва да знаете.


  • Затворен
  • Бюджет 900лв.

Кандидати // 2

Свиване
  • Кандидат
  • glawchewa13     Развитие на сайта?!
    1. Aктивност:
    2. 0%
    0%
  • 20 дни
  • 800 лв.




Качете вашия банер тук